2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا بابام

79 بازدید | 2 پست

نـمـیـدونـم چـرا بـابـام واسـه اسـایـشـش تـو زنـدگـی تـلـاش نـمـیـکـنـه  خـیـلـی جـاهـا خـواسـتـم طـرز فـکـرشـو عـوض کـنـم  امـا نـشـده ایـنـکـه از کـنـار خـیـلـی چـیـزا سـاده مـیـگـذره مـنـو نـاراحـت مـیـکـنـه اگـه نـدار بـاشـه درکـش مـیـکـنـم مـیـگـم نـداره امـا داره چـرا خـرج نـمـیکـنـه و ایـنـکـه چـراهـمـش بـفـکـر جـمـع کـردنـه کـه مـال و امـوالـشـو زیـاد کـنـه مـگـه ادم چـقـدر عـمـر مـیـکـنـه نـمـیـخـوام بـشـه شـد ۶۰ سـال تـنـهـا چـیـزی ک مـونـده بـود زنـدگـی بـابـام بـاشـه تـو خـوراک و خـوردنـی خـونـه کـم نـمـیـزاره شـده یـه سـبـد بـزرگ مـیـوه مـیـگـیـره بـه خـوردن اهـمـیـت مـیـده و هـمـیـشـه سـعـی در ایـن داره کـه چـیـزایـه خـوب بـخـوریـم امـا در کنـار نـقـطـه مـثـبـتـیـکـه داره نـقـطـه مـنـفـیـشـم ایـنـه  خـونـه سـاخـتـنـی مـن بـهـش گـفـتـم بـابـا چـرا ایـنـجـوری مـیـکـنـی من نـمـیـگـم اصـلـا کـولـرو بـبـر بـالـا پـشـتـه بـوم هـمـیـن بـارکن گـذاشـتـی بـرعـکـسـش کـن یـه کـانـال کـولـر کـوچـیـک بـزن واسـش دیـگـه پـنـجـرتـو اشـغـال نـکـنـه مـامـانـمـم پـرده گـرفـتـه بـود بـعـد مـدتـهـا والـن داشـت یـه مـدت انـداخـت بـعـد گـفـت نـمـیـنـدازم ایـن چـجـور پـرده ایـه ک از اونـور پـنـجـره بـخـاطـر کـولـر بـازه از ایـنـورم در بـالـکـن ،یـا بـخـاریـمـون صـفـحـش نـازکـه چـنـد بـار کـمـره مـنو سـوزنـده و بـقـیـه رو خـلـاصـه از ایـن بـخـاری هـمـمـون زخـم خـوردیـم گـفـتـیـم عـوض کـن گـوش نـکـرد ، خـونـمـونـم زیـرش خـالـیـه بـقـلـشـم خـیـلـی سـرد مـیـشـه ،مـامـانـم درسـتـه بـا پـولـه بـابـام وسـیـلـه خـونـه گـرفـت اونـم قـسـطـی هـمـیـشـه بـه ایـن بـاور داشـت کـه نـقـدی هـمـه چـیـزو بـگـیـره امـا دیـد وقـتـی نـقـدی نـمـیـتـونـه بـگـیـره قـسـطـی گـرفـت تـنـها چـیـزیـکـه بـابـام بـهـش اصـلـا نـگـفـتـیـم و خـودش رفـت گـرفـت مـبـل بـود ک اونـم مـیـز عـسـلـیـش خـوشـش نـیـومـده بـود گـفـت مـیـگـیرم ک الـان مـبـلـا کـهـنـه شـده و دورانـداخـتـنـی هـنـوز مـیـز عـسـلـی نـگـرفـتـه الـان هـر کـی بـیاد ازش پـول بـخـواد رو هـوا بـهـش مـیـده حـالـا بـهـش بـگـو وسـیـلـه خـونـه مـیـگـه مـیـخـوایـم چـیـکـار یـا مـیـنـدازه پـشـت گـوش خـیـلـی وقـت بـود ب مـامـانـم قـول داده بـود ک بـهـش مـبـل بـگـیـره ک مـن ازدواج کـردم نـشـد مـجـبـور شـد جـهـیـزیـه مـنـو بـگـیـره امـا بـعـدا هـم داشـت ب مـامـانـم مـیـگـه مـیـخـوادچـیـکـار مـنـم گـفـتـم بـابـا نـگـو نـه ایـنـا تـو پـولـه دومـاهـه مـسـتـاجـرهـارو بـدی ب مـامـانـم اون بـهـتـریـن مـبـلـو مـیـگـیـره امـا حـالـا چـی رفـتـه واسـه خـودش مـعـامـلـه کـرده بـاز یـه خـونـه گـرفـتـه هـمـش بـه فـکـر زیـاد کـردنـه امـوالـشـه امـا خـب واسـه اسـایـشـشـم تـلـاش کـنـه چـی مـیـشـه مـگـه 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.