2777
2789
عنوان

یه مسلمون از خطه ی شمال کشور بیاد

379 بازدید | 16 پست

لطفا اگه کسی هست که توی شهرهای شمالی زندگی میکنه و. توی شهرشون باقالا سبز موجوده بگه.لطفا لطفا

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

آنلاین از باسلام سفارش بدین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم من گیلانم باقلا سبز هست تو بازار

کیلو چنده؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
آنلاین از باسلام سفارش بدین

نمیخوام اونجوری با پوست میخوام.با پوست سبزش نداره باسلام.

نمیدونم والا فک نکنم قیمت زیادی داشته باشه

جایی رو نمیشناسین بتونن برای شهر دیگه بفرستن ؟ با اتوبوس؟

برای کدوم شهر میخای عزیزم؟ چند کیلو؟

اصفهانم

۲۰ کیلو میخوام🙃

ما شمال نیستیم ولی نزدیک به دوماه هست شیراز باقلا سبز تازه میارن همه میوه فروشیا هم دارن چندتا شهرست ...

راستی؟ اصفهان ندیدم🙃

اگه دوست داشتی امروز از بازار برات قیمت میگیرم ارسال میکنم ولی خب یکم صبر کنی شهر خودتونم میارن ها

دارم میمیرم.دیگه نمیتونم صبر کنم.توی این بارداری هیچی نتونستم بخورم و هرچی خواستم نبود‌.واقعا ظلم شد بهم🙂😵‍💫

اگه بتونی قیمت بگیری بهم بگی ممنونت میشم

خیر ببینی که انقدر خوش قلبی