2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرسرد مزاج دارین چجوری کنار میاین باهاش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 55 پست
خب این دیگه واقعا سرده . ولی یه سوال ؟ از اول ازدواج همینجوری بوده ؟

دوران عقد خوب بود چون فاصلمنون دور بود.ولی مثلن پیش میومد که زیادمیموندیم کنارهم میدیدم تمایلی نداره بعده چندروز.

اوایل عروسی شد هردوهفته. بچم بدنیااومد شد هردوماه اونم باجنگ دعواهای من. الانم هریکماه

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دیگه سرده که یخ بسته    

قبول نداره. من اصن نمیفهمم این خانومایی که میگن نمیخایم یعنی چی. بارها درخواست کردم. بعید میدونم هیچ زنی دلش بخاد غرورشو بشکنه اما من اینکارو کردم. رد کرد. گف خابم میاد خستم حال ندارم فکرم مشغوله

حوصله داریاااا بهتر که سرده  اگر تو رفتارش تو باقی ساعات شبانه روز تاثیر نذاره خوبه که  ...

وقتی توموقعیت من باشی درک میکنی. ادم از درون میشکنه. من اصن شب جمعه و درخواست مرد رو نفهمیدم. 

همش پسم زد. ۲۵ سالمه بارها بهش گفتم اذیت میشم ولی محل نمیده.

دوران عقد خوب بود چون فاصلمنون دور بود.ولی مثلن پیش میومد که زیادمیموندیم کنارهم میدیدم تمایلی نداره ...

آها. پس کلا سرد مزاجه. گفتم شاید چندماه اخیر درگیری فکری داره اینطور شده .

آها. پس کلا سرد مزاجه. گفتم شاید چندماه اخیر درگیری فکری داره اینطور شده .

درگیری که اره از مهر خیلی درگیر پسرمیم. اما مشکلش برااین ۶ماه نیست. ۶ساله همینه.

الانم بهونش اینه پسرم هفته دیگه عمل داره. بعدشم میخاد بگه نقاهتشه. بعدشم که اخرای اسفند درگیره. رفت تا عید

[QUOTE=329514447]قبول نداره. من اصن نمیفهمم این خانومایی که میگن نمیخایم یعنی چی. بارها درخواست کردم ...

کاش میفهمید چقد حال بهم زنه این حرکاتش. چقد مسخره س

وقتی توموقعیت من باشی درک میکنی. ادم از درون میشکنه. من اصن شب جمعه و درخواست مرد رو نفهمیدم.  ...

درست میگی  عزیزم من درک نمیکنم چون این مشکل رو ندارم 

شاید برعکس هم باشه خیلی پیش اومده حوصله نداشتم ولی  بالاجبار تن دادم به خواسته ش چون میدونم سگ میشه بعدش  . و باز  فردا دوباره همون درخواستو داره  فقط یک روز اخلاق سگیش رو باید تحمل کنم  پس همون بهتر هر وقت خواست  اطاعت کنم 😔

اینجوری تو خیلی سختت میشه . ببرش دکتر با دارو اینا بهتر میشه .

هرگز نیماد. چو نقبول نداره مشکل داره. میگه زن هم  باید درخواست کنه. همش دنبال بهونه س.

در حالیکه من بارها بارها خواستم تحریکش کنم تا حس کرد پسم زد. اخرین بارش همین امروز.

خسته ام ازش. زندگی کلا باهام خوب تا نکرد. او ناز پسرم این از شوهرم. ۱۷سالگیم شوهرم دادن

درست میگی  عزیزم من درک نمیکنم چون این مشکل رو ندارم  شاید برعکس هم باشه خیلی پیش اومده ح ...

من از همون اول حسرت یه مرد گرمو داشتم هنوزم دارم. روزی ۳ بارم درخواست کنه نه نمیگم. اوایل خیلی اذیت میشدم الان فقط ضربه روحی میخورم.ببینم دارم اذیت میشم میرم دوش میگیرم یا میرم دستشویی که درد شکمم از بین بره و مبادا بخام گناه کنم در این حد بدبختم.

به نظرم جفتشم بد هست . سرد مزاجی یه جور اذیته .گرم بودنم یجور . منم بدم میاد بگم اما ما هر روز رابطه میخاد و گاهی روزی دوبار و سه بار  . و هر بار ک درخواست میده من اگه نه بگم حس میکنم ناراحت میشه بعد خودم عذاب وجدان میگیرم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من از همون اول حسرت یه مرد گرمو داشتم هنوزم دارم. روزی ۳ بارم درخواست کنه نه نمیگم. اوایل خیلی اذیت ...

خیلی ها فکر میکنن حرکت زشتیه اما . این چیزا رو باید قبل عقد با طرف مقابلت صحبت کنی اگه واقعا برات مهمه ‌ .. من خودم قبل عقد ازش سوال کردم و بارها گفته ازت ممنونم ک پرسیدی . اصلا زشت نیست چون کمه کم ۵۰ درصد زندگی رابطه ی جنسیه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن