2777
2789
عنوان

بوی گاز تو خونه با منشا نامعلوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1416 بازدید | 33 پست
بله آپارتمان هست در رو باز کردم هیچ بویی نبود قشنگ ورودی آشپزخونه بوش پیچیده نصف شبی گرفتاری ش ...

گاز با کسی شوخی نداره . بقول دوستمون در بالا زنگ بزن آتش نشانی کمک بگیر ‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه قسمتی نشتی داره

یه اسفنج یا پارچه رو بردارید و با آب و صابون کفیش کنید بزنید به قسمتایی از بخاری و آبگرمکن که گاز ازشون عبور میکنن ، مثلا لوله هایی که گاز رو به داخل بخاری یا آبگرمکن عبور میدن

( این که چطور این کار رو انجام بدید تو گوگل سرچ کنید ، آموزشاش هست)

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

گاهی یه چیز مونده تو خونه هم تولید بو میکنه که شبیه به گازه

مثلا سبزی مونده و پلاسیده ممکنه این بو رو بده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

ببینین الان شوهرم تست کردم با کف 

اصلا نشتی نبود 

خدایا گبج موندم اصلا

اصلا شیر گاز رو ببندم فردا خودم چه کنم اخه

شوهرمم میره سرکار

اصلا به کجا زنگ بزنم 

هیتر برقی ندارید؟ 

اگه منشا بو رو نمیتونید پیدا کنید فلکه ی گاز رو ببنید

نه همچین موردی هم نبود

پس احتمالا بوی گازه

به نظرم فلکه رو ببنید تا صبح بتونید علتش رو پیدا کنید

اونم نداریم فعلا در حال گشتنیم برا منشا پیدا نکنیم میبندم

کار درستی میکنید 

مواظب باشید❤