2777
2789
عنوان

هرکی حاجتی داره بگه دارم میرم حرم آقا امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 270 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا من دعا کن زندگیم خوب بشه دیگه تحمل این همه غصه رو ندارم به آقا بگو بخاطر بچه هام هم شده کا ...

حتما عزیزم دعاگوتون هستم انشالله امام مهربانی ها کمک حال همه ی ما میشن انشالله حاجت روا شین مشکلات تموم میشن ناامید نباشید 

ازشون بخواه کاره ما درست بشه دیگه خسته شدم

عزیزم همیش مشکلات باعث ناامیدی و خستگی میشن ولی تروخدا ناامید نباش خدا از جایی که فکرشو نمیکنی کمک حالت میشه فقط قوی باش توکل کن 

من کوردم خیلی دلم میخواد برم حرم اما خیلی دوره ازم تا حالا نرفتم.... لطفا برام دعا کن برای ارامشم به عشقم برسم یه زندگی اروم داشته باشم سالم باشم مردم ایران حالشون خوب باشه🥲💋💋💋 اگه شد یه یادگاری کوچیک از اونجا برام پست کن لطفا

عزیزم حتما برات دعا میکنم انشالله سال پرستی و مشقت تموم میشه و پر انگیزه شروع میکنی به درس خوندن من ...

عزیزم خیلی ممنونم از لطف و محبت و دل پاکتون💚🥲

ایشالا دعای شما عزیز در حق من قبول بشه و به خواسته ام برسم

تا همین الانش به خاطر مشکلاتم خوابم نبردع

کسیو دوس دارم اما فک میکنم پیش قدم شدنش فقط یا با قبول شدنم امکان پذیره یا معجزه الهی

من اونقدرا قابل نیستم معجزه الهی و شفاعت حضرت امام رضا  شامل حالم شه میدونم🥲

اما خدا شاهده دلم نمیخواد بیوفتم تو گناه دلم نمیخواد گناه کنم کاش اقا امام رضا امشب برا آرزوم دعا کنه خدا دعای ایشونو رد نمیکنه

من دلم میخواد هرچی زودتر کسی که دوسش دارم بهم پیشنهاد یه رابطه ی ازدواجی رو بده

لطفن بگو برا همونیکه بی کسه غریبه و پناهی نداره شوهرشم بهش خیانت میکنه لطفا بگو بخاطر بچه کوچیکم ک پر احساسه   زندگیمو درست کنه  اقاامام رضا 

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم...