2777
2789
عنوان

۶ تومن پول دارم همش

237 بازدید | 17 پست

۶ تومن تونستم جمع کنم

بگید چیکار میتونم باهاش کنم

میدونم کمه ولی بنظرم میشه باهاش کلاسی چیزی شرکت کرد یه حرفه یاد گرفت.

بنظرتون این کلاسای مجسمه سازی که عین عکس رو سه بعدی طراحی میکنن برای مشتری چطوره

یه پرسپولیسی دو اتیشه🤟🏻 دعا کنید نی نی سالم به دنیا بیاد...
طراحی چهره،کاشت ناخن یا مژه،بافت مو و...

راستش به لاین ارایشی و زیبایی خیلی علاقه مند نیستم

حس میکنم نمیتونم براش مشتری جمع کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دقیقا میشه مث طرف یا کج و کوله میشه؟

نه دقیقااا مثل خودش میشه

زمان بره و قیمتش بالاست.

یه مورد بود طرف از موهای خودش برای مژه استفاده کرد

عالیه.....ولی یه هنر ارایش گری باشه بهتره ...اون مجسمه ها فروشش سخته پلشت کاری داری تو خونه هم انگیزت کم میشه.....برو یا کاشت ناخن یاد بگیر ....یا تتو .....چون هر ارایش گاهی بری بهت نیاز دارن عزیزم ..

عالیه.....ولی یه هنر ارایش گری باشه بهتره ...اون مجسمه ها فروشش سخته پلشت کاری داری تو خونه هم انگیز ...

واقعا یعنی میشه؟ مثلا کوتاهی مو یاد بگیرم و ابرو بعدش برم ارایشگاه بهم کار میدن؟

نه دقیقااا مثل خودش میشه زمان بره و قیمتش بالاست. یه مورد بود طرف از موهای خودش برای مژه استفاده ک ...

😐 به نظرم خیلی سخته بیخیال این شو

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
واقعا یعنی میشه؟ مثلا کوتاهی مو یاد بگیرم و ابرو بعدش برم ارایشگاه بهم کار میدن؟

اره میدن بهتون یه پورسانت ازتون میگیرن و کارو مییسپارن به شما ......هزینش اگر کارتون خوب باشه ماهی ۱۵ الا ۲۰ میلیونه فقط باید زیبا با سلیقه کار کنین شما نمیخواد مشتری جذب کنید مشتری خودش جذبتون میشه ........من خودم ۲ سال یک دستگاه جوجه کشی خریدم جوجه لاری تو خونه پرورش دادم تو حیات یه جای کوچیک درست کردم ریختم توش جوجه هارو باور کن تو پول قلط میزدم شوهرم حسوده دید خیلی خوش میگذره همه چیزو فروخت توی ۵ ماه خودمو کشیدم بالا پیشرفتم معرکه بود خانواده شوهر میگفتن دختره پلشت جوجه جمع میکنه همشون حسودی میکردن ...شوهرم لج کرد هممون بدبخت کرد الان میگه بخرم برات میگم ذوغم کورشد به من چه پول دربیارم خودت برو دربیار  

اره میدن بهتون یه پورسانت ازتون میگیرن و کارو مییسپارن به شما ......هزینش اگر کارتون خوب باشه ماهی ۱ ...

عزیزدلممم

چقدر خوب واقعا افرین بهت.

میفهمم چی میگی ای کاش اطرافیان نفهمن داری چیکار میکنی یعنی معلوم نکنی.

ایشالله دوباره به کاری علاقه مند بشی و معلومه که موفق ام میشی توش🎈

عزیزدلممم چقدر خوب واقعا افرین بهت. میفهمم چی میگی ای کاش اطرافیان نفهمن داری چیکار میکنی یعنی معل ...

مرسی عزیزم ....من توی هر راهی پا گذاشتم واقعا همه دوستان میگفتن هزار آفرین ولی خانواده میگفتن زن دستش تو جیب خودش باشه هوا ورش میداره شوهرم از این که منو از دست بده خیلی می‌ترسه جلومو میگیره الانم یه خانه داره ساده هستم که خودش تنهایی داره سگ دو میزنه پشیمونه ...من سوادم تا دوم راهنمایی هست .....اما چند بار به جای معلم بچهام سر کلاس رفتم گفتند یه برگه میدیم برین آموزش پرورش .امضا کنن دوتا سوالم جواب بدین بیایین معلم کلاس اول بشین التماس کردم گفت اصلا به هیچ وجه حالم بد شده دیگه نمیزاره میگه تو پول دوستی پول میخوای فرار کنی بری 

مرسی عزیزم ....من توی هر راهی پا گذاشتم واقعا همه دوستان میگفتن هزار آفرین ولی خانواده میگفتن زن دست ...

ای وای عزیزممم

هزار بار تو دلم بهت افرین گفتم.

چقدر حیف واقعا🙂

در هر حال بهترینا سهم زندگیتون بشه الهی

ای وای عزیزممم هزار بار تو دلم بهت افرین گفتم. چقدر حیف واقعا🙂 در هر حال بهترینا سهم زندگیتون بش ...

😊😊شوهر من اولا خودش عاقل خونه میدونست الان پشیمونه میگه برو دنبال کار تو خونه باشه بیار کار کن میگم کو..ن لقت 🤣🤣🤣کار کن بفهمی همون خانوادت نمیان بهت کمک کنن گذاشتم ۳ سال تنهایی بدوئه ببینه به هیچ جا نمیرسه ولی با من بود خونه درست کردیم ماشین خریدیم وسایلام عوض کردم همش تفریح بودیم پس انداز داشتیم🤣🤣🤣الان هیچی نی دیگه داره ته میکشه