2777
2789
عنوان

گرفتگی شدید صدا با سرماخوردگی

1483 بازدید | 11 پست

سلام

دوستان کسی تازگیا این مشکل رو نداشته؟

من چند روزه سرما خوردم و صدام به شدت گرفته، سرفه‌های خشک و آبریزش بینی هم دارم و چشمم عفونت کرده :(

دیگه کم‌کم دارم نگران میشم که هیچوقت خوب نشم. دکتر هم رفتم ولی تأثیری نداشت

شما این علائم رو نداشتین؟ باید چیکار کنم؟💔

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀

ببین دکتر متخصص برو منم اینجوری بودم اصلا اصلا صدام در نمیومد و ب شدت تنگی نفس داشتم رفتم متخصص ریه ی آمپول زد خیلی خوب بود 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دکتر متخصص برو منم اینجوری بودم اصلا اصلا صدام در نمیومد و ب شدت تنگی نفس داشتم رفتم متخصص ریه ...

من تنگی نفس ندارم ولی اصلا صدام درنمیاد، خیلی وحشتناک شده.

فردا اگه بهتر نشد میرم پیش متخصص

مرسی گفتی ❤️

از همه دور می‌شوم/نقطه‌ی کور می‌شوم                       زنده به گور می‌شوم/باز مقابلم تویی🥀
تقریبا درمات خاصی هم نداره انگار من یک ماه و نیم همینم

شماهم صداتون درنمیاد؟ 😢

من دوبار رفتم دکتر ولی گفت فقط می‌تونیم علائم رو درمان کنیم. علائمم با دارو تغییر خاصی نکردن، فقط تبم قطع شده 

ویروس جدیده  چرا خوب میشی ولی صدات یکم طول میکشه تا خوب بشه

نمی‌دونین چقدر طول می‌کشه صدام برگرده؟ :(

نمی‌دونین چقدر طول می‌کشه صدام برگرده؟ :(

بستگی داره والا حساب نکردم چقد طول کشید صدام خوب بشه یادم نیست 

ولی با اجازت تارهای سوتیم آسیب دیدن کلا هرچند روز یه بار صدام میگیره صبحا که کلا خرابه صدام الان چندماهه

بستگی داره والا حساب نکردم چقد طول کشید صدام خوب بشه یادم نیست  ولی با اجازت تارهای سوتیم آسیب ...

وای خدایا 💔

شبیه کابوس می‌مونه

امیدوارم کامل خوب بشی 

من یه هفتس مریضم دکترم رفتم بهتر شدم باز حالم بده شما خوب شدی☹️😭

من بعد از ۵ روز خداروشکرررر یکم بهتر شدم

الان یک هفته گذشته، صدام بهتر شده ولی هنوز گرفتگی داره💔

سرفه و آبریزش هم هنوز دارم ولی یکم کمتر شده

برای من دارو تقریبا هیچ اثری نداشت 🥲💔

باید صبر کنیم تا دوره بیماری تموم بشه