2777
2789
عنوان

این 3 نفر رو به چی تبدیل می کردی؟

159 بازدید | 30 پست

فرض کن مجبوری این 3 نفر رو به یکی از این اشیا تبدیل کنی، کیو به چی تبدیل می کردی؟ (تکراری نمی تونی انتخاب کنی)

کراشت، دوستت،کسی ازش بدت میاد

اشیا: صندلی، کلاه، کفش

کدومو به چی تبدیل می کردی و دلیلش چی بود؟ 

انیمیشن سوزومی خیلی تاثیر شدیدی روت گذاشته ها😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دوستمو کلاه دلیلش چون با دوستم صد در صد رابطه بهتری نسبت به کراش دارم پس کلاه باشه

کراش کفش دلیلی چون کراش که منو دوس نداره فقط من دوسش دارم پس نمیتونه کلاه باشه

کسی که بدم میاد صندلی دلیلش چون صندلی دائم همراهم نیس پس کسی که بدم میاد دائم نبینم بهتره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی که بدم میاد به کفش

دوستم صندلی

کراش و به کلاه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

کراشم رو به کلاه

کلاه یه جورایی آدم رو گرم میکنه،همدم ادم میشه.. حس آرامش و گرما میده

و بازم کراشم رو به کفش که باهاش به جاهای که دوس دارم برم و همیشه باهاش باشم

بقیه خیلی مهم نیستن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

دوستم صندلی کراشم کلاه اونی ک بدم میاد کفش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
یاد انشاهای دوران مدرسه افتادم حالا کلاه و کفش و صندلی چه فرقی داره سه تاشو میکردم صندلی مینشستم روش ...

باحالیش و سختیش به اینه که بینشون انتخاب کنی و دلیلت رو هم بگی

دلیلش؟    

من دلیلش هم گفتم

حالا این جواب درستی هم داره یا همینجوری میخوای بدونی بقیه چی میگن

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

چرا؟ دلیل؟    

با کفش راه میرم خاکی میشه کثیف میشه چند تا لگدم به سنگ میزنم   

کراش و میزارم رو سرم  بهترین جارو بهش میدم

صندلی رو هم به دوستم،چون فقط همین مونده بود

خودت چی ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید