2777
2789
عنوان

کتاب ۵۰۰ صفحه در ۷ ساعت

767 بازدید | 29 پست

چطور سریع میخونین ؟!

من تو ی ساعت ۱۰ صفحه و اینا میتونم بخونم! 

چطوری درست شم و سریع بخونم، مثلا تو ی ساعت ۱۵۰ ساعت

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که منظورت کتاب خدمات متقابل ایران و اسلام هست؟ که برای اموزگاری،ازش سوال میاد

نه باو😐

کتابای self-help و اینا...

کتابای مورد علاقم🤩

بستگی داره چه کتابی باشه خب 

درسی 

غیر درسی 

درسی که نمیتونم انقد 

حالا شاید غیر درسی بشه مثلا کتابی مثل رمانی چیزی

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

چطوری

با چشم بخون بعد زیاد کتاب اینا بخون و... و مهمتر اینکه صبر داشته باش

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
روزی چقد کناب میخونی؟

سعی میکنم تو ی روز ی کتاب بخونم، ک‌ نمیشه.. با فشار.. هر ساعت ۱۵ صفحه و اینا... شایدم روزی ۴۰ صفحه و اینا.... خیلی وقتم هدر میره اینطوری در واقع باید بتونم تو ی دقیقه ۳۰۰ کلمه بخونم ک فک نمیکنم اینطوری هستم، و یکم هم کمال گرا بودن نمیذاره ادم سریع رد شه!! تو این باتلاق گیر افتادم،، کمککک!

چخبره.خب حداقل خوندن یک کتاب باید سود داشته باشه.طوطی وار خوندن سریع خوندن ب چ درد میخوره. ۵۰۰ صفحه ...

تو نت اینطور نوشته.. یک کتاب ۴۷۰ صفحه ای رو میشه تو ۶ و خورده ای ساعت و کتاب ۶۷۰ صفحه ای رو میشه تو ۹ ساعت تموم کرد..