2777
2789
عنوان

کتاب ۵۰۰ صفحه در ۷ ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 29 پست
سعی میکنم تو ی روز ی کتاب بخونم، ک‌ نمیشه.. با فشار.. هر ساعت ۱۵ صفحه و اینا... شایدم روزی ۴۰ صفحه و ...

کتابه چی هست؟

اگ درسی هستش ۱۵ صفحه برای ی ساعت خوبه ولی اگ میخای بیشتر کنی باید روش های جدید رو امتحان کنی

اگ غیر درسیه ۱۵ صفحه خیلی کمه

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکارو نکن با خودت بابا

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.readinglength.com/book/isbn-0670881465%23:~:text%3DThe%2520average%2520reader%2520will%2520spend,WPM%2520(words%2520per%2520minute).&ved=2ahUKEwimqsuJvcKEAxXhzwIHHebWCQ8QFnoECA0QBQ&usg=AOvVaw1gFsCqutr2A9ko-qzm0ZRQ

۷ ساعت و ۴۲ دقیقه

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
کتابه چی هست؟ اگ درسی هستش ۱۵ صفحه برای ی ساعت خوبه ولی اگ میخای بیشتر کنی باید روش های جدید رو امت ...

مثلا کتاب چهل و هش قانون... الان ۱۲ قانونش مونده تموم کنم! از اول ۲۰۲۴ شروع کردم... عکسش هم تو اولین تاپیکم هس

تمرین چجوری ؟! معمولیش چقد باید باشه و چن صحفه اگ بخونی تو ی ساعت میخونی؟!

مطالعه مدام ،روزانه و‌پیوسته، گذاشتن تایمر، تمرکز بیشتر، خوندن با چشم

تایم معمول نداره برای هرکس فرق میکنه ولی من مثلا کتاب کیمیاگر تو سه ساعت تموم کردم دختری که رهایش کردی ۵ ساعت ملت عشق ۴ ساعت 

قدیم سریعتر بودم الان دیگه بچه دارم 

مثلا کتاب چهل و هش قانون... الان ۱۲ قانونش مونده تموم کنم! از اول ۲۰۲۴ شروع کردم... عکسش هم تو اولین ...

خب تو یه ساعت ۱۵ صفحه خیلی کمه

ببین تو با تمام توانت بخون بدون اینکه ب معنیش فکر کنی اینو هربار تمرین کن بعد کم کم میبینی تو این سرعت همون بازده قبلی رو میدی

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
مطالعه مدام ،روزانه و‌پیوسته، گذاشتن تایمر، تمرکز بیشتر، خوندن با چشم تایم معمول نداره برای هرکس فر ...

ببینم این کتابارو ک‌ تو این چن ساعت تموم کردی،، همه چیزشون یادت موند وقتی تموم کردی چ یادته؟!

خب منم با چشام میخونم دیگع،، همه با چشم هاشون میخونن دیگع، مگع غیر از اینه👀

ببینم این کتابارو ک‌ تو این چن ساعت تموم کردی،، همه چیزشون یادت موند وقتی تموم کردی چ یادته؟! خب ...

خوب بعضیا کلمات تکرار میکنن

همون موقع که همه چیز با جزییات یادمه الان بعد گذشت یکی دوسال احتمال داره اسم بعضی از افراد یادم بره ولی داستان کامل میدونم

خوب بعضیا کلمات تکرار میکنن همون موقع که همه چیز با جزییات یادمه الان بعد گذشت یکی دوسال احتمال دار ...

نایس😐🔥

چطور کمال گرا نباشم

متوجه نشدم

ببینید شما ی کتابو باز کن بدون توجه ب معنیش بخون مثلن تو نیم ساعت ۵۰ صفحه بخون همین کار رو ادامه بده بعد ک عادت کردی ب تند خانی میبینی منظورشم متوجه میشی دیگ نیاز نیس برا فهمیدن منظورش سرعت خوندنتو کم کنی

نایس😐🔥 چطور کمال گرا نباشم

ببین من تجسمی میخونم وقتی دارم میخونم ماکت داستان تو ذهن ساخته میشه من باهاشون قدم‌میزنم و داستان لمس میکنم 

اگر مهمه برات یه دوره تند خوانی برو وگرنه اصلا چه اهمیتی داره که هر صفحه تو‌چند ساعت خونده میشه عجله ات برای چیه

ببینید شما ی کتابو باز کن بدون توجه ب معنیش بخون مثلن تو نیم ساعت ۵۰ صفحه بخون همین کار رو ادامه بده ...

اهااااااااااااااااااااااااان

حتماااااااااااا امتحان میکنمممکممم ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💜

ببین من تجسمی میخونم وقتی دارم میخونم ماکت داستان تو ذهن ساخته میشه من باهاشون قدم‌میزنم و داستان لم ...

روانشناسی بعضی جاهاش اینطوری نمیشه..

مگع دوره اینا هم هست؟! واو

احساس میکنم وقتم تلف میشه وقتی کل روز کار «زیادی» انجام ندادم و فقط پیشرفت خیلی کمی داشتم، فاک!

البته همین الان یکی از دوستان تو همین تاپیک ی شاهکار ارائه دادن ک کتابو بدون توجه ب معنی بخونم،، بعدش معنیشم میفهمم و تمرینه! نظر شما چیه؟!

روانشناسی بعضی جاهاش اینطوری نمیشه.. مگع دوره اینا هم هست؟! واو احساس میکنم وقتم تلف میشه وقتی کل ...

بله دوره تندخوانی هست سرچ کنین 

من اینجوری حس نمیکنم ولی یادمه یه معلم داشتم اونم میگفت شنا بخونین کم‌کم معنیش میفهمید 

ولی من نمیتونم