2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 62208 بازدید | 681 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکمل هایی مثل اولترا لیکوپن اولترا ویتامین سی و وولفرام منیزیم رو حتما بخورریزش مو بخاطر قرص ها ممکن ...

عزیزم شما گفته بودید روغن زیتون فقط باید استفاده کرد من طعمشو دوس ندارم از روغن کلزا استفاده میکنم ک از روغن گیری ها خریدم اونم اوکیه؟

عزیزم شما گفته بودید روغن زیتون فقط باید استفاده کرد من طعمشو دوس ندارم از روغن کلزا استفاده میکنم ک ...

از کلزا خبر ندارم گلم اما خود روغن زیتونوخم برای سرخ کردنی مثلا مناسب نیستش 

دیگه حالا میتونی از روغن نارگیل هم یه وقتایی اکه سرخ کردنی کمی داشتی استفاده 

بکنی 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام شبنم جان من نا صفحه 25خوندم، یه سوال چرا شما که رژیم رعایت کردین ca125بالارفت؟ من یه کیست سه سانتی داشتم هفت هشت سال تغییر سایز نداشت یه دکتر هالستیک بهم گفت دانه درمانی کن و تخمه افتابگردون و کنجد میخوردم 😐 الان دیدم نه تنها ازبین نرفت شده شیش سانت، دیگه میترسم به دکترا اعتماد کنم الان به نظرتون رژیم خانم تاجیکو رعایت کنم؟ نکنه باز بیشتر بشه؟ 🤧

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است
سلام شبنم جان من نا صفحه 25خوندم، یه سوال چرا شما که رژیم رعایت کردین ca125بالارفت؟ من یه کیست سه سا ...

سلام گلم ca واسه من از اول بالا بود و رژیم تاثیری روش نداره گلم

و کنجد و آفتابگردان رو ما آندویی ها اصلا نیاید بخوریم بخاطر استروژن بالایی که داره این چه اسکلی بوده به شما پیشنهاد کرده بخری

سلام گلم ca واسه من از اول بالا بود و رژیم تاثیری روش نداره گلمو کنجد و آفتابگردان رو ما آندویی ها ا ...

انقدر تو اینستا هرکسی یه نظریه جدید میده اصلا ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه🤧

انقدر تو اینستا هرکسی یه نظریه جدید میده اصلا ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه🤧

موادی که استروژن داره نباید زیاد مصرف بکنی 

خصوصبا اینایی که گفتی

هر پیجی رو دنیال نکن

یه گروه هست تو واتس اگه خواستی شماره بده بدمت بیای اونجا

مربوط به آندو هستش

موادی که استروژن داره نباید زیاد مصرف بکنی خصوصبا اینایی که گفتیهر پیجی رو دنیال نکنیه گروه هست تو و ...

اره عزیزم ممنون میشم بفرست🙏🌹