2777
2789

واقعا اگه کسی همچین حرفی زد بدونید که بچه بیش فعال نداشته و ندیده به عمرش وگرنه اینجوری نمیگه

اصلا با همچین بچه هایی نمیشه مدارا کرد

دیوانه میشی فقط 

روزی صد بار سرتو باید به دیوار بکوبی و شب مشت مشت قرص اعصاب بخوری تا بتونی رو پا بایستی

من یه پسر ۵ ساله دارم روزگارم با هاش از یکسالگی به بعدش سیاه شده همه ی جون و عمر منه  ولی به قران انسانیم منو شوهرم همه ی زندگیمون رو بپاش گذاشتیم همه راهی رو داریم میریم واسه درمانش ولی بریدیم برررریدیم ۱-۲ ساعت نگهداریش دیوانه کننده است چه برسه ۲۴ ساعت

همه ی خانواده ی من و همسرم ازمون دور شدن یجورایی مامانم اینا و خواهرامو خانواده درجه یک شوهرم فرارین از ما بخاطر پسرم بخدا حق دارن یعنی نیم ساعت نمیشه جایی رفتنی آروم نگهش داشت 

کسی هم میاد خونمون دمارررر از روزگار طرف در میاره جوری که فراررر میکنن هیچ جا نگهش نمیدارن  پیش دبستانی نمیتونن کنترلش کنن خون بپا میکنه یا دوعوا و دادو بیداد ناجوره یا مداد و ماژیک بر میداره میوفته به خط خطی کردن درو دیوار یا شروع میکنه آزار و اذیت بچه ها و مربیا یا موسسه رو بهم میریزه یا کارای خطر ناک میکنه یا در حال خاموش کردن چراغاست ببین اینا بخشی از کاراشه هر بار التماس میکنن نیاد چند روزی بلکه من دیگه نبریمش بعد کار درمان و رفتار درمانگرش و مشاورش میگن باید بره 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

۶ ماهه کار درمانی /گفتار درمانی و رفتار درمانگر میره 

شیرینی شکلات روش قطع کردیم فقط در حد گاهی تشویقی

سعی میکنیم انرژیش تخلیه کنیم ولی همکاری نمیکنه فقط در حال اذیت کردن و کلافه کردن منو مخصوصا باباشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خدا بهت قوت و سلامتی بده خواهر. اعصاب فولادین میخاد ، ولی خب عزیزم چاره ای نیست مادری و باید بسوزی تا ان شالله که اینده خوبی هم برای گل پسرت و هم خودت بسازی 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوقتایی هم از دستمون در  میره کتکش میزنیم تا صبح میشینیم گریه میکنیم و اذاب وجدان داریم 

ولی خداااا میدونه خداااا میدونه چه به روزگار ما و زندگی و روانمون میاره که به اونجا میرسیم

خدا بهت قوت و سلامتی بده خواهر. اعصاب فولادین میخاد ، ولی خب عزیزم چاره ای نیست مادری و باید بسوزی ت ...

حاضرم همین الان جونم رو بزارم فقط بدونم یه ذره بهتر میشه ولی روز به روز داره بدتر میشه 

ببخشید عزیزم ازت سوال می کنم دکتر به بچت دارو نداده ؟؟؟

چندتا دکتر بردیم دارو ندادن گفتن کاردرمان و رفتار درمان چون بجز بیش فعالی بیشتر اوسش کردید و مشکل تربیتی داره ولی اومدم تهران یه دکتر دید دارو داد و تازه میخوام شروع کنم ولی داروش همه میگن خیلی خفیفه و معجزه نمیکنه شربت آتنتالین و قرص ریسپریدون

حاضرم همین الان جونم رو بزارم فقط بدونم یه ذره بهتر میشه ولی روز به روز داره بدتر میشه 

ان شالله که زنده باشی و روزهای خوبشم ببینی، عزیزم بنظرم اول از همه رو اعصاب خودت کار کن. خودتم که داری نابود میشی که ، بفکر خودتم باش، پشت و پناه بچتم باش ، اما اول از همه خودتو قوی کن تا آخرش پا به پاش برو ان شالله که شیرینه آخرش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃