2777
2789
دارو میخوره؟

چندتا دکتر بردیم دارو ندادن گفتن کاردرمان و رفتار درمان چون بجز بیش فعالی بیشتر اوسش کردید و مشکل تربیتی داره ولی اومدم تهران یه دکتر دید دارو داد و تازه میخوام شروع کنم ولی داروش همه میگن خیلی خفیفه و معجزه نمیکنه شربت آتنتالین و قرص ریسپریدون

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سوال میپرسم بچتون وقتی بزرگ شد این بیش فعالی از بین میره اگه نمیره چطور میشه؟؟؟ اخه من با این ...

يه جا شنيدم بچه هاي بيش فعال تو نوجووني معمولا اروم ميشن و پدر مادر فكر ميكنن ااا خوب شد پس ولي عملا هست ولي علايمش فرق كرده و اين بيش فعالي خودشو تو سطح درسي پايين نشون ميده ، تو بزرگسالي هم به اين صورت ميشه كه طرف از اين شاخه به اون شاخه ميپره و كاري رو تموم نميكنه و كارا زو نيمه تموم ميذاره ، يا اين حال فقط دكتر تشخيص ميده بدون تست و دكتر نميشه تشخيص داد 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

اینهارو میخونم دلم برا مامانم میسوزه ۲۳ ساله داره از درو دیوار بالارفتن هامو عصبانیت هامو با صدای بلند حرف زدنامو تحمل میکنه 💔💔💔

چرا هرچی قرص میخورم روان درمانی میرم خوب نمیشم😥😥

از ۸ سالگی تحت درمانم 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
منم یکیش رو دارم.داغونم کرده و بدبختیش اینجاست هیچ دارویی هم بخش نمیسازه .شما اگه دارو بهش نیسازه دا ...

چه دارویی دادی که نساخته ؟ چطور فهمیدی که نساخته؟ من تازه میخوام شروع کنم؟ پسرتون چند سالشه؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

عزیز میشه یکم توضیح بدی بیش فعالی دقیق چطوریه ؟ پسر من سه سالشه بازی پرتحرک دوست داره روتخت بپر بپر می‌کنه گاهی ، میخام بدونم بیش فعالی دقیقا یعنی چه رفتارایی

اینهارو میخونم دلم برا مامانم میسوزه ۲۳ ساله داره از درو دیوار بالارفتن هامو عصبانیت هامو با صدای بل ...

شما دخترید یا پسر ؟ میشه بیشتر از روحیات خودتون بگید چی آرومتون  میکنه

چندتا دکتر بردیم دارو ندادن گفتن کاردرمان و رفتار درمان چون بجز بیش فعالی بیشتر اوسش کردید و مشکل تر ...

عزيزم ميذونم خسته شذين ، ولي افرين به شما پدر و مادر كه به فكر بچه هستين و دنبال درمانين ، اين مسؤوليت پذيري شمارو ميرسونه👏🏻 بچه هاي بيش فعال اينطوز نيست كه يچه هاي بدي باشن يا بخوان لزوما لجبازي كنن و يه كاري رو بگي نكن از قصد بكنن  ، عملا نميشنون شما ميگين اينكارو نكن، براي همين اونكارو تكرار ميكنه باز ، شما هم اينجور كه فهميدم شش هفت ماهه درمان رو شروع كردين ، زماني نيست ، داروها رو هم بخوره حتما بهتر كيشه ذَر كنار كار درماني و انشاله زود زود خوب ميشه و خيال شما هم راحت ميشه 

شما دخترید یا پسر ؟ میشه بیشتر از روحیات خودتون بگید چی آرومتون  میکنه

دختر 😥

عزیزم امروز دوتا رشته کنکور ارشد امتحان دادم دارم بیهوش میشم

بزار فردا میگم همه چیو

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
چندتا دکتر بردیم دارو ندادن گفتن کاردرمان و رفتار درمان چون بجز بیش فعالی بیشتر اوسش کردید و مشکل تر ...

ان‌شاءالله که درست میشه

چندین سال پیش یه مدت مربی مهد بودم که یه بچه اومد توی کلاسم 

خیلی بچه ی آرومی بود خیلی صحبت نمیکرد

باردار شدم دیگه نتونستم برم اون آخرا پرونده ی بچه رو خوندم که نوشته بود بیش فعاله و دارو میخوره 

نوشته بود دست بزن داره

من خیلی تعجب کردم چون کوچکترین حرکتی از این بچه ندیدم 

یه مدت بعد از استعفا رفتم اونجا سر بزنم که دیدم همه دارن از دست اون بچه گریه میکنن 

میگن همه رو میزنه 

شاید درست میگن بهتر جور دیگه باهاش رفتار کنید 

نمیگم شما حق نداری یا رفتارت اشتباهه 

منم ۲تا بچه دارم میفهمم چقدر آدم خسته و کلافه میشه مخصوصا که بیش فعال هم باشه 

شاید این بچه هم حس میکنه خب من که بیش فعالم یا بقیه که رفتار خوبی باهام ندارن پس بزار هرکاری دوست دارم بکنم

سعی کن یه چیزی از بچه ات کشف کنی مثلا کارهای هنری یا ورزشی ، کاردستی . یه چیزی که بتونی تشویقش کنی بهش اعتماد بنفس بدی

کنارش داروها رو هم ادامه بده 

ان‌شاءالله که موثر باشه

از خدا برات صبر و انرژی زیاد میخوام مادر مهربون❤

ممنون از راهنمایی تون

قربانت ❤️

دكتر هلاكويي هم تو نت سرچ كنين در اين مورد صخبت كرذه تو مشاوره هاش

حالا اون علمي تر و دقيقتره قطعا

ان‌شاءالله که درست میشه چندین سال پیش یه مدت مربی مهد بودم که یه بچه اومد توی کلاسم  خیلی بچه ...

بله موافقم 

حتي ممكنه بچه اضطراب داشته باشه يا خشم زياد درونش باشه كه به اين صورت خودشو نشون ميده كه با بقيه ي بجه ها نميسازه 

بچه های بیش فعال خیلی باهوش هستن 

بفرستش کلاس ورزشی تا انرژیش تخلیه بشه 

رزمی نفرست که کتک زدن رو یاد بگیره🤭

برادر منم بچه بود بیش فعال بود پدرمون رو دراورد از دیوار راست بالا میرفت

هیچ وقت درس نخوند ولی نمراتش همیشه عالی بود 

حیف درس رو ادامه نداد 

عاشق کارهای فنیه 

هزار جور شغل عوض کرده و توی همه ی کارا بهترین بوده

هربار یه کاری رو یاد میگیره تا تهش که میره دیگه دلش رو میزنه میره سراغ کار بعدی 

ذهن های آرومی ندارن تو سرشون هزارجور فکر هست که با دارو میشه منظمش کرد 

بزرگ که بشن از لحاظ جنب و جوش خیلی آروم میشن