2777
2789
عنوان

رشته ی روان شناسی چه آینده ای داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5188 بازدید | 47 پست
خب با دکترا فقط در کلینیک کار میکنند؟؟یا بیکار هستن  من راضی ام حقوقم‌کم باشه ولی شاغل ب ...

در ماه شاید ۵-۶ مورد مشاوره براش پیش بیاد 

۶ تا ۳۰۰-۴۰۰ تومن میشه ۲ میلیون و ۴۰۰

تازه ۴۰درصد هم مدیر کلینیک بر میداره

این وسط اگه مدرسه ای مهدی چیزی هم برلی سخنرانی دعوت کنه نهایت ساعتی ۱ تومن بدن بهش که اغلب کمتر میدن

از یه معلم ساده از یه کارمند معمولی دیپلمه هم درامدش کمتره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب پس باید چکار کرد 

برو استخدامی ها شرکت کن اون هزینه ای که میخوای بدی دانشگاه ازاد پس انداز کن

الان اموزش پرورش خیلی استخدامی داره همین شرکت کن.چون هدفت شاغل شدنه  این بهترین راهه

برو استخدامی ها شرکت کن اون هزینه ای که میخوای بدی دانشگاه ازاد پس انداز کن الان اموزش پرورش خیلی ا ...

یک سال دیگه لیسانس میگیرم 

تشکر میکنم ولی فضای دانشگاه رو دوست دارم برای ارشد

عجب پس باید چکار کرد 

من خودم بخاطر یه سری مسایل زیاد رفتم مشاوره اغلب کیلینیک ها خلوت .منی که چندین بار مرتکز مختلف حتی مشاورای معروف رفتم متوجه میشم چقدر خلوته

فکر کن ما اونجا بودیم مشاور می اومد جلسه ما انجام میشد بعدم یکم بعد از ما می اومد بیرون اینو چند بار که پایین کلینیک بودم تا از خودپرداز کارت ب کارت کنم دیدم یعنی می اومد فقط برای یه مشاوره

یا خیلی جاها اغلب بیعانه میگیرن میگن بیعانه بدین تا نوبت قطعی بشه مشاورمون این همه راه الکی نیاد خی این مشخصه سرشون شلوغ نیست.وگرنه طرف تو مطبش هست یکی نیاد ۴ تا مریض دیگه می بینه براش فرقی نداره یکی بیاد یا نه

یک سال دیگه لیسانس میگیرم  تشکر میکنم ولی فضای دانشگاه رو دوست دارم برای ارشد

خب این علاقه ی شخصی شماست دقیقا مثل دوستم که درس و دانشگاه و رشته ش ذو دوست داره برای همین درامد ناچیزش براش مهم نیست 

من خودم بخاطر یه سری مسایل زیاد رفتم مشاوره اغلب کیلینیک ها خلوت .منی که چندین بار مرتکز مختلف حتی م ...

اره درسته مردم پول ندارن بدن برا مشکلات شون کمک بگیرند 

حقیقت هست 

اره درسته مردم پول ندارن بدن برا مشکلات شون کمک بگیرند  حقیقت هست

بله متاسفانه .با این اوضاع مالی مردم بعلاوه ی فرهنگ عامه ی کشور ما که از رفتن پیش مشاور و روانشناس طفره میرن حتی ننگ میدونن .. اوضاع کارکلینیک ها به نظر میاد خیلی پر رونق نیست 

فقط حوزه ی کودک بهتر از بقیه س چون مردم تحت هر شرایطی برای بچه هاشون بیشتر از خودشون هزینه می کنن