2777
2789

برای ارشد چه شاخه ای بخونم بیشتر میتونم وارد بازار کار بشم دوستان 

راستش را بخواهید خیلی ناامیدم چون متقاضی این رشته زیاده 

تجربه ای دارید بفرمایید با جان و دل میخونم

ارشد هم تصمیم دارم آزاد بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالینی وزارت بهداشت قبول بشید فوق العاده اس . بهترین شاخه هستش .

روانشناسی عمومی و کودک هم خوب هستن . 

کلا روانشناسی تا کارشناسی زیاد بدرد نمیخوره برای کار ، واسه‌ی خود آدم خوبه ها خیلی شیرینه درساش. ولی بازار کار نداره . 

حتما ارشد بخونید . چون تعداد خیلی کمی ارشد میخونن تو این رشته و آینده خوبی هم داره ان شاءالله💎 

💙
بالینی وزارت بهداشت قبول بشید فوق العاده اس . بهترین شاخه هستش . روانشناسی عمومی و کودک هم خوب هستن ...

ممنون عزیزم تحصیلات شما چیه 

میشه یکم توضیح بدید بالینی عمومی با وزارت بهداشت چه تفاوتی داره ؟؟یعنی کنکور شون جداس؟؟

بالینی وزارت بهداشت قبول بشید فوق العاده اس . بهترین شاخه هستش . روانشناسی عمومی و کودک هم خوب هستن ...

چه اینده ای داره؟! حتی با دکترا هم اغلب بیمارن نهایت به صورت درصدی میرن تو کلینیک ها

مراجع زیاد ندارن .تو فرهنگ اکثر ما اینجوریه که از رفتن پیش مشاور و روانشناس استقبال نمیکنن. اینقدر هم تعرفه هاشون بالاست مردم هزینه نمی کنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ممنون عزیزم تحصیلات شما چیه  میشه یکم توضیح بدید بالینی عمومی با وزارت بهداشت چه تفاوتی دار ...

شما میتونی کنکور ارشد وزارت علوم شرکت کنی یا کنکور ارشد وزارت بهداشت شرکت کنی . 

کنکور وزارت بهداشت سخت تر هستش ولی مزایای بیشتری داره . مدرکی که انتهاش میگیری تفاوتی نداره ولی خب واسه وزارت بهداشت قطعا معتبر تره . و بهتره .

تفاوت های دیگه هم دارن بزنی توی سایت ها دقیق تر برات میارن .

بالینی کار توی بیمارستان داره کارورزی داره و بیمارستان روانی میتونید کار کنید .

ولی کودک و عمومی اینجوری نیست دوره های کارورزی هم اگه داشته باشه کمتره .. 

بابالینی میتونید مطب بزنید 

💙
از طرز صحبت شما مشخص هست داخل سر شما چی میگزرد  موفق باشید

ایشون توهمه تایپکا اینجوری نظر میدن 

حسم‌ میگ آقا هستن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم