2777
2789
عنوان

یعنی چی واقعا جدی هر کی میدونه بگه

236 بازدید | 22 پست

من یه مدته دائم دارم خواب گوسفند میبینم، حالا یا تو خونمون گوسفند داریم یا داریم گوسفند داری میکنیم یا چمیدونم یه گله زیااااد گوسفند تو خونمونه، کسی تعبیرشو میدونه آیا🙄😅

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

لابدخیلی وقته گوشت قرمز نخوردی    

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همش خواب گربه میبینم

آخه من زیاد توجه نمیکنم به این چیزا ولی ند شب پشت سر هم خوابشو میبینم😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

تعبیرش خیرو برکت حلاله

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
وای عزیزم چقدر انرژی مثبتی،انرژیت برگرده به زندگیت😇

قوربونت برم عزیزم سلامت باشی ان‌شاءالله

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
دفعه بعد که خواب دیدی تو خصوصی بهم پیام بده، و روز و ساعت دقیقشو بگو تا برات تعبیر کنم

نمیشه الان بگید؟خب اگه دیگه خوابشو ندیدم چی☹😅

خب اگه میدونید ساعت چند خواب دیدی و چندم بود،بگو برات تعبیر میکنم

ممنون میشم، اولین خوابمو یادم نمیاد کی بود ولی دومین بار سه روز پیش بود دقیقا طرفای سه شب اینا،چون بعدش از خواب پریدم قشنگ یادمه