2777
2789
عنوان

یعنی چی واقعا جدی هر کی میدونه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
ممنون میشم، اولین خوابمو یادم نمیاد کی بود ولی دومین بار سه روز پیش بود دقیقا طرفای سه شب اینا،چون ب ...

یعنی شبی که فرداش چهارشنبه بود خواب و دیدی؟ روز خیلی مهمه توی تعبیر خواب، پس الکی نگو و دقت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شبی که فرداش چهارشنبه بود خواب و دیدی؟ روز خیلی مهمه توی تعبیر خواب، پس الکی نگو و دقت کن

اره دقیقا سه روز پیش، باره اول خواب دیدم یه گله گوسفند زیاااااد تو حیاط خونمونه،هی میرفتن و میومدن،باره دومم باز همون خواب بود ولی تعدادشون کمتر و تو خونمون بودن،اابته اینم بگم من تو یه رابطه جدی ولی کاملا رسمی نشده

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

گوسفند ها سفید بودن یا سیاه؟

همشون سفید بودن و جالب اینجاس دور گردنشونم روبان قرمز حالت پاپیونی بسته بود

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

شما در روز ۱۱ ماه شعبان این خواب و دیدین،  ماه شعبان ماه سرور هس و ان شاء الله خیره ،خواب قبل از اذان صبح قطعا تعبیر میشود، اما باید بدونید روز ۱۱ ماه قمری یک مقدار با تاخیر تعبیر میشه،  و اینکه بگم خواب گوسفند برای دختر مجرد ، تعبیر به ازدواج میشه، حالا اگر گوسفند ها سفید بودن یعنی مشکلات کمتر و اگه گوسفند ها سیاه بودن به همون اندازه مشکلات بیشتره،

بهترین تعبیر من برای خواب شما ، با توجه به اینکه در ۱۱ ماه معظم شعبان خواب دیدین، یازدهمین آیه از یازدهمین سوره مبارکه قرآن( آیه ۱۱ سوره هود) هس ,

إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِكَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ كَبِيرٌ

مگر آنان که دارای ملکه صبر و عمل صالحند که بر آنها آمرزش حق و اجری بزرگ است.

از این آیه میشه نتیجه گرفت که برای صاحب خواب مشکلی به وجود میاد که از دیدگاه افراد نزدیک به وی، یک مسئله سخت و دشوار است. اما با صبر و تحمل، این مشکل به خوبی پایان می‌پذیرد، 

پس صبور باشید و عمل صالح مثل دادن صدقه انجام بدین، ان شاء الله به زودی خبرهای خوب ازتون بشنویم، 

موفق باشی گلی خانوم

شما در روز ۱۱ ماه شعبان این خواب و دیدین،  ماه شعبان ماه سرور هس و ان شاء الله خیره ،خواب قبل ا ...

بسیار بسیار ممنونم از وقتی که برام گذاشتید،و انرژی خوبی که بهم دادید،انشاالله که این انرژی به زندگی خودتون برگرده،عالی بود .