2777
2789
عنوان

چرا یه سریا یجورین

41 بازدید | 4 پست

ی تاپیک دیدم خانمه میگه 65تومن درآمد داریم که تهش 30تومن براشون میمونه و میگه که ازدواج کرده اصلا هم خونه نیست با همسرش و همش خونه ای مادر و پدرشه یه تاپیک دیگشم خوندم از مادرشوهرش گله میکرد که برام کادو عیدونه نیاورده کاربریشو پیدا کنم تگش میکنم خیلی آدم نچسبیه😂 

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

چیکارش داری خب اون مدلش اینجوریه حالا تگش هم بکنی ک چی بشه گناه برا خودت نخر عزیز،دوست من مولتی میلیاردره یعنی ی چی میگم ی چی می‌شنوی ولی گاهی وقتا چس ناله می‌کنه از زندگی من اصلا نمیتونم درکش کنم ولی گاهی وقتا هم میگم قضاوتش نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارش داری،بزار خوش باشه

آخه همه جا هست حرصم میگیره ازش تازه فکرکنم اومده بودن خواستگاریش 😂😂😂😂

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

چیکارش داری خب اون مدلش اینجوریه حالا تگش هم بکنی ک چی بشه گناه برا خودت نخر عزیز،دوست من مولتی میلی ...

باشه عزیزم 🥰