2777
2789
عنوان

استعفا بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
مثل من هستی که  داشته باشش

خب چجوریییی

عزت نفس چیزی ک من میدونم این هست ک خودمون رو همونطور ک هستیم بپذیریم.. 

اعتماد ب نفسم بد نیس ولی عزت نفسم دوام نیاورد

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری تحقیرت میکنه ؟

جلوی چشم دیگران(خصوصا پیش دخترا و خانوما).... اصن خوشم نمیاد تکرار کنم اون لحظات بیاد چشمم.. ب عزت نفسم اسیب میزنه،، 

خب چجوریییی عزت نفس چیزی ک من میدونم این هست ک خودمون رو همونطور ک هستیم بپذیریم..  اعتماد ...

عزت نفس یعنی کسی حق نداره بهت حس کم ارزشی بده توهین کنه بهت 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عزت نفس یعنی کسی حق نداره بهت حس کم ارزشی بده توهین کنه بهت 

خب اون هم دقیقاااا همین کارو میکنه

مشکل اینه ک خودم هم اینطوری هستم،، حس کافی بودن نمیکنم! 

خب اون هم دقیقاااا همین کارو میکنه مشکل اینه ک خودم هم اینطوری هستم،، حس کافی بودن نمیکنم! 

اول باید این حست رو درمان کنی 

از مشاور کمک بگیر 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
چن ماه هس ک میرم،، زبان تدریس میکنم.. هیچ حقوقی دریافت نکردم ولی ب خانوما مشتاقانه وسط دفتر داد میز ...

ببین علتش چیه اونو برطرف کن..سعی کن رابطه ی خوبی باهاش بسازی...به تجربش می ارزه..شما هر جای دیگه هم کار کنی اوایلش این طوره..کم کم که ببینن وظیفتو خوب انجام می دی ک رفتار خوبی داری اونا هم کوتاه می یان

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ببین علتش چیه اونو برطرف کن..سعی کن رابطه ی خوبی باهاش بسازی...به تجربش می ارزه..شما هر جای دیگه هم ...

اگ نیومد چی و منو فقط ب عنوان ی موجود اضافی و ابزار ببینه تا بتونه نردبان کنه چی

اول باید این حست رو درمان کنی  از مشاور کمک بگیر

این کارو قبلا هم انجام داده ام.....

برای مدتی چن روز/هفته خوبه ولی باز دوباره برمیگرده

اگ نیومد چی و منو فقط ب عنوان ی موجود اضافی و ابزار ببینه تا بتونه نردبان کنه چی

اونوقت برو یه اموزشگاه دیگه..والا حقوق امدزشگاه زبان یه چندرغازه که همینم نده...تازه بدرفتاری هم بکنه

اونوقت برو یه اموزشگاه دیگه..والا حقوق امدزشگاه زبان یه چندرغازه که همینم نده...تازه بدرفتاری هم بکن ...

شخصا دوس دارم در رستورانی چیزی کار کنم برای مدتی.. تا هم عزت نفسم بره بالا و هم تجربه ب دس بیارم.. (چون ادمای زیادی ادم میبینه اونجا و با هر تایپی آشنا میشه مث تاکسیک، نارسیسیت، خودبزرگ پندار و... و ادم یاد میگیره چطور با اینا رفتار کنه بعدا در زندگی

البته این نظر شخصی منه،،

بنظرت درست فکر میکنم!؟

شخصا دوس دارم در رستورانی چیزی کار کنم برای مدتی.. تا هم عزت نفسم بره بالا و هم تجربه ب دس بیارم.. ( ...

بله بالاخره توهرکاری آدم یه چیزایی یاد می گیره

بله بالاخره توهرکاری آدم یه چیزایی یاد می گیره

و ی سوال آخر

بنظرت چطور عزت نفس رو برگردونم..

دوم اینک،، کاری که فکر میکنی در بلند مدت خوبه چیه؟!

و ی سوال آخر بنظرت چطور عزت نفس رو برگردونم.. دوم اینک،، کاری که فکر میکنی در بلند مدت خوبه چیه؟!

به این فکر کن که هر انسانی ارزشمنده. و هیچ چیزی ار ارزش انسانی ما کم نمی کنه..می تدنی از مشاور کمک بگیری‌..

هرکسی به هر کاری علاقه داره..باید بره دنبال اون..