2777
2789

لطفا یه چیز بی برو برگرد اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید 

بچه م هم مثه خودم سرفه میکنه 

شبا نمیشه خوابید اصن 

ممنون میشم

من از قیدت نمیخواهم رهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خانوادگی این ویروس جدید گرفتیم.تا یه ماه سرفه میکردیم.هرچی و بگی خوردیم.فقط با این شربت خوب شدیم.

به دونه هم خیلی خوبه

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
یک لیوان آب جوش را بذار یکم دماش بیاد پایین یه قاشق پر عسل بریز توش با چندتا قطره آبلیمو طبیعی  ...

واقعا؟

شربتو خودت استفاده کردی؟ سرفه های من وحشتناکه 

روده معده م میاد دهنم

من از قیدت نمیخواهم رهایی

7 تا دونه انجیر رو تو نصف استکان شیر بریز، بزار سه چهار ساعت بمونه، صبح ناشتا شیر و که غلیظ شده بخور بی برو برگشت خوب میشی 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!