2777
2789
عنوان

اینایی که راجب همه چیز نظر میدن

135 بازدید | 11 پست

فک نکنید از ایناییم که عقده دارم که اره من خیلی خوبم همه حسادت میکنن بهم نهه اما کاش یاد بگیریم تو  زندگی همدیگه سرک نکشیم ببخشید ندید بدید نباشیم من فقط یه سرکار ساده میرم همه هی میگن که فلانی پولداره ولی باور کنید اینطوری نیست چون دارم برای زندگیم تلاش میکنم معنیش این نیست که بی دغدغه هستم ولی خیلی حس بدی بهم دست میده که میپرسن حقوقت چقدره پولاتو چیکار میکنی یا حتی میگن پولاتو چیکار کن باور کنید همه چی به شما ربط نداره من خودم عقل دارم نمیدونم پیش اومده براتون یا نه عذر میخواهم اینطوری میگم ولی اکثرا ادمای اطرافم اینطورن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجی من که نگفتم شما اینطوری هستی فقط خواستم بگم چیکار کنم 

هیچی خواهر بی تفاوت به هنر و حرفت بپرداز 

آدما بیشتر در مورد افرادی که موفق هستند یا خموش کنجکاو تر هستند و سوال براشون زیاد پیش میاد 

اره به منم میگن پولاتو چیکار میکنی؟🤣 یا میگن تو خوش‌شانسی سر کار میری 🤣 یا میگن تو که پول داری غم ...

یکی منو فهمید بخدا خودشون هزار تا کار میکنن هیچکی نمیفهمه خسته شدم همچیو باید توضیح بدم برا همه

هیچی خواهر بی تفاوت به هنر و حرفت بپرداز  آدما بیشتر در مورد افرادی که موفق هستند یا خموش کنجک ...

انقدر که پشت سرم حرف میزنن و بدمو میگن چون فامیلن نمیتونم چیزی بگم نمیدونن که چقدر بدبختم من

انقدر که پشت سرم حرف میزنن و بدمو میگن چون فامیلن نمیتونم چیزی بگم نمیدونن که چقدر بدبختم من

یه چیزی بهت بگم حرف پشت سر پشت سره اگر جلوت بود که قطعا جوابی براشون داشتی 

از اونی دوری کن که حرفهای پشت سر را برات میاره حتی اگر عزیز ترین فرد زندگیت باشه 

اگر حرف حرف باشه و صحت داشته باشه که جلوت گفته میشه هرچی رفت پشت سر همون پشت سر رها کن بزار بمونه 

اره به منم میگن پولاتو چیکار میکنی؟🤣 یا میگن تو خوش‌شانسی سر کار میری 🤣 یا میگن تو که پول داری غم ...

اره نمیگن که این بدبخت داره زحمت میکشه الکی که پولش نمیدن نمیییدونیی چقدر عصبانی هستم😂

یه چیزی بهت بگم حرف پشت سر پشت سره اگر جلوت بود که قطعا جوابی براشون داشتی  از اونی دوری کن که ...

اتفاقاً همونی که خبر میاره خودمم مشکوکم بهش ولی میگه من خبر ببر بیار نیستم فقط میخوام بدونی چی میکن راجبت مرسی بازم ببخشید یکم عصبانی بودم ❤️🌹🌹

اتفاقاً همونی که خبر میاره خودمم مشکوکم بهش ولی میگه من خبر ببر بیار نیستم فقط میخوام بدونی چی میکن ...

خب همون دوستت نیست اگر بود که خودش جوابشون میداد نه اینکه هم شریک دزد باشه هم رفیق قافله

این افراد از خودشون سمی تر هیشکی نیست 

آرامش از آدم میگیرن 

مراقب خودت باش خواهر 🌹🌹😘