2777
2789
عنوان

لعنت به هر چی علاقه ست ...

383 بازدید | 47 پست

اصلا از آویزون بودن خوشم نمیاد ولی الان حس آویزونا رو دارم ...

قرار بود که هیچی به هم نگیم ولی چند روزه همه اش خوابشو میبینم و دیشب یه خواب دیدم که نگرانم کرده از صبح تا حالا ،فقط در این رابطه پیام گذاشته بودم 😑حس بلاک بودن دارم ...نمیبینه ،البته گفته بود دیر سین میکنم تلگرام رو ...ولی عجیب نگرانشم ،باز خوبه فردا میبینمش ...یه دلم میگه برم حذفش کنم ،یه دلم میگه نکن ،هر چند تهشم نوشته بودم که احتمالا از فرستادن پیامم پشیمون بشم که شدم ...

میدونی ؟یه حس بدیه !دوستم میگه غرورشو شکستی ،اونم غرورمو شکسته ،نیاز به زمان داره ...به خصوص که تو هر چیزی من دعوا رو شروع میکردم و اون جلوشو میگرفت 🤦🏻‍♀️حس میکنم تماما گند زدم به همه چیز ...

دلم میخواد زار زار گریه کنم براش ،انگار نه انگار ۲۲ سالمه ،حس میکنم شدم شبیه اون دختر بچه هایی که وسیله ی محبوبشونو ازشون گرفتن ...حس میکنم دیگه بهم علاقه ای نداره ،گاهی میگم نکنه توهم زدم ...ولی اون نگاه ها ،اون شوق دیدن و ...میگه نه ...خجالت اولیه اش و ...میگه یه چیزی این وسط درست نیست ...نمیدونم چی شد یه هو همه چی به هم ریخت ...چی کار کردم ولی شد ...

الان جزوه ای که خودشم توش همکاری کرده جلومه ،هر سری اسمشو میبینم اشکم دم مشکمه 🤦🏻‍♀️به خاطرش کل دوشنبه رو با بی حسی تمام سر کلاس بودم و چشمام از اشک میبارید و قرمز بود (حالا درسته ذهنمو درگیر کرده ولی درسم سر جاشه ،من شبو براش زار زار گریه کردم ،بعد کوییزمو نمره ی کامل گرفته بودم 😅)حالا فردا چه جوری تحمل کنم سر یه کلاسیم ،بدتر از اون بهش گفته بودم نمیام ولی هنوز کلاسم حذف نشده ...قشنگ گند زدم ...

پیامم رو هم سین نمیکنه ،احتمالا همو ببینیم وبعدش شاید عشقش کشید سین کنه 😑🕊

لعنت به علاقه که خوشم نیومد ونیومد از کسی ،حالا که اومد یه سختش اومد تو مسیرم ...ای خدا چی میشد از این کاریزماتیکای جذاب زیاد تر میریختی دورم که اینجوری جذب این یه نفر نشم ...

امان از نگاهاش ،امان ...

سری آخری قشنگ غرق شده بودم تو چشماش .‌‌..

اجزای صورتشو جدا بذاری خاص نیستن ولی در مجموع خیلی مردونه ست ،خیلی ...

چقدر آرومه 

قدر با اصالته ...

نوع حرف زدنش 

میخواستم همونجا تو چشماش زل بزنم ووبگم چقدر دوستت دارم پسر ولی نمیشد جلوی سلف پسران و جلوی دوستش چیزی گفت ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همشو نخوندم برو پیامت پاک کن الان

یه صدقه بزار کنار فردا بده 

سعی کن رو خودت کار کنی ن اون یکم رو صبور بودنت آروم بودنت تو دعوا یا تنش هر چی اصن

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
همشو نخوندم برو پیامت پاک کن الان یه صدقه بزار کنار فردا بده  سعی کن رو خودت کار کنی ن اون یک ...

دلم نمیاد پاکش کنم ،بالاخره باید حرفامو بهش میگفتم که گفتم ..‌خیلی دیروز روز سختی بود بروم 

ولی صدقه گذاشتم کنار ،فردا به نیت خودم وخودش یه کاری هست قرار هست انجام بدم ...

اونم کار میکنم روش ،قشنگ خراب کردم همه چیز رو 

با احترام ۲۰ 🤦🏻‍♀️🥴،۲ سال ازم کوچیکتره ولی خوب انگار برعکسیم ،من بچه ام در کنارش ... خیلی بزرگتر ...

ای جانم.. پس آقازاده تو سن مرد شدنم هستن.. فکر می‌کردم کوچکتر باشن.. در هر حال امیدوارم این آشفتگیت با علاقش بهت جبران شه🌱✨

ای جانم.. پس آقازاده تو سن مرد شدنم هستن.. فکر می‌کردم کوچکتر باشن.. در هر حال امیدوارم این آشفتگیت ...

بلی بلی ...،نه بزرگه ،ناف منو با پسرای متولد ۸۲ بریدن 😂هر چی دوست عادی دارم اکثرا متولد این سالن و ایشون 🥺

نه 😅ترم بالاییم تشریف دارن 😂از این طریقم باهاش آشنا شدم که سال بالاییمه و کمک میخواستم ازش ...

لامصب مرده ،مرد ،اینقدر مردونه ست که خودمم باورم نمیشه 😅دعا کن برام 🥺یه سری من بازی در میارم یه سری اون ...

برای اولین بار چند روزه سین نمیکنه پیاممو 😑سر دعواهام ...گند زدم ،جبران بشو هم نیست ،گفت بهم چک نمیکنم البته .‌.نگرانشم ...

هر سری که کنارشم همچین هول میکنم ولی بار آخری خودمو کنترل کرده بودم همچین زل زدم تو صورتش و اجزای صورتش 😂

صداشم که آروم ،چقدرم شمرده صحبت میکنه ،تیپشم که دوست دارم 🙂یه آدم حسابی به تمام معناست 

بلی بلی ...،نه بزرگه ،ناف منو با پسرای متولد ۸۲ بریدن 😂هر چی دوست عادی دارم اکثرا متولد این سالن و ...

عزیزدلم💙ذوقشو ببیناااا😍

امیدوارم مرد تر از مرد باشه و احساسشو به خودت حس کنی✨🌱

اونقدر مردونه بمونه پات و بمونی پاش که زندگیت عسل تر از هر عسلِ دیگه ای شه❤️💫

آرزو میکنم هر لحظت قشنگتر از این لحظه های قشنگ شه😍✨

هول کردناااات از روی عشق خیلی خوشگله و از خدا میخام اونم همینطور ذوقتو داشته باشه💜😍

حال دلت همیشه خوب خانوم خانوماااا🌱✨

عزیزدلم💙ذوقشو ببیناااا😍 امیدوارم مرد تر از مرد باشه و احساسشو به خودت حس کنی✨🌱 اونقدر مردونه بم ...

عزیزی ❤️

اره ،یه دوستی دارم تو دانشگاه میگه ذوقت خیلی باحاله ،اون از من بیشتر ذوق میکنه 😂

هوف ،امیدوارم ...امیدوارم بگه و تمومش کنه ،همین التن غیر مستقیم درخواست دارم نمیپذیرم و رد میکنم همه رو چون پایبندم بهش ...

مرسی بانو ،برای تو هم پر از رسیدن به لحظه های قشنگ رو ارزو میکنم 

مرررسی 😁❤️

همچنین تو عزیزم ❤️