2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دارم

77 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من میخوام چشمام رو لازک کنم درمورد دکتر حمید سعد ابادی تحقیق کردم اکثر نظرات مثبت بودو رضایت داشتن هزینه عمل رو باتخفیف گذاشتن ۸ونیم میلیون اما از بیمارستان نور که پرسیدم گفتن هزینه لازک۱۵تومنه چرا این دکتر انقدر ارزون تر میگیرن شما باشین میرین پیششون برای عمل نمی‌دونم چیکارکنم خیلی استرس دارم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

چون با دستگاه قدیمی لیزیک همین قیمته بهتره با جدیده بری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چون با دستگاه قدیمی لیزیک همین قیمته بهتره با جدیده بری

یعنی ممکنه مشکلی برام به وجود بیاره یا برگشت داشته باشه ضعیفی چشمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه مشکلی برام به وجود بیاره یا برگشت داشته باشه ضعیفی چشمم؟

ببین من رفتم دکتر گفت لیزیک ۹ میلیون با دستگاه جدید ۱۵. خب معلومه تفاوتایی داره مثلا تو نقاهت یا زود خوب شدن. من تو نی نی سایت خوندم امکان بازگشن با دستگاه قدیمی بیشتره حالا خدا داند. به قول معروف هرچی پول بدی آش میخوری. مخصوصا چشم عضو حساسیه بهترینو براش انجام بده

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
ببین من رفتم دکتر گفت لیزیک ۹ میلیون با دستگاه جدید ۱۵. خب معلومه تفاوتایی داره مثلا تو نقاهت یا زود ...

مرسی از راهنماییتون شما انجام دادین با دستگاه جدید؟چقدرگذشته از عمل الان دیدتون کامله؟

مرسی از راهنماییتون شما انجام دادین با دستگاه جدید؟چقدرگذشته از عمل الان دیدتون کامله؟

عزبزم من سال دیگه اوایل تابستون انجام میدم . قصدمم اینه با دستگاه جدید امتحان کنم.

عزبزم من سال دیگه اوایل تابستون انجام میدم . قصدمم اینه با دستگاه جدید امتحان کنم.

پزشکتونم انتخاب کردین؟

پزشکتونم انتخاب کردین؟

بله تعریفشو تو شهرمون زیاد شنیدم