2777
2789
عنوان

خانما باردار یه لحظه بیایین

211 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من هفته ۳۳ هستم یک هفته است دلپیچه وبیرون روی دارم اوایل زیاد بود الان کمتر شده دکترم هیوسین داده.ولی نمیدونم از چیه؟بخاطر باردار؟شکمم موقع جابجا پهلو شدن بلند شدن خیلی صدامیده اینقدر صدای روده هام میادبقیه متوجه میشن.

نمیدونم چراخوب نمیشم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

منم دقیقا سربارداری اولم توی همین هفته ها اسهال شدم ویادمه خیلی میترسیدم چون میگفتن نزدیک زایمان که میشه مادر اسهال میشه و این نشونه زایمانه.منم قراربود سزارین بشم و‌همش میگفتم زود نیاد.اما خب ربطی نداشت و من توی همون هفته۴۰سزارین کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویروس نگرفتی منم دو هفته پیش چند روز معده درد شدید داشتم شبا تا صبح دل‌پیچه داشتم البته قسمت معدم معذرت میخوام کمی اسهال هم داشتم چند روز نتونستم غذا بخورم یک کیلو کم کردم حالت تهوع هم داشتم 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
ویروس نگرفتی منم دو هفته پیش چند روز معده درد شدید داشتم شبا تا صبح دل‌پیچه داشتم البته قسمت معدم مع ...

نمیدونم به دکترم گفتم.عرچی کته میخورم کباب ومووووز  نهایت روزی دوبارشده ولی شکمم روده هام وحشتناک صدا میده

من زایمان زودرس دارم تا دوهفته دیگه .

میترسم ب م بیمارستان اوناهم سریع بستری میکنن

تا الان ۳بلربستری شدم

ویروس هم  باشه بعد یک هفته توب نمیشه؟بجز هیوسین و او ار اس چیزی نمیشه توبارداری خورد.

میترسم برم بگن بخواب زایمان

نمیدونم به دکترم گفتم.عرچی کته میخورم کباب ومووووز  نهایت روزی دوبارشده ولی شکمم روده هام وحشتن ...

نگران نباش به محض اینکه وارد ماه نهم بشی بچت بدنیا بیاد هم مشکلی نداره دو هفته دیگه وارد ماه نهم میشی به سلامتی 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
نگران نباش به محض اینکه وارد ماه نهم بشی بچت بدنیا بیاد هم مشکلی نداره دو هفته دیگه وارد ماه نهم میش ...

اره گفت نهایت تا نیم اسفند .نگران این وضعیتم اشتهام بهم خورده شکمم که همش انگار طوفان شده اینقدررر صدامیده 

نمیدونم به دکترم گفتم.عرچی کته میخورم کباب ومووووز  نهایت روزی دوبارشده ولی شکمم روده هام وحشتن ...

هم تو بارداری اسهال اتفاق میوفته هفته های اخر هم الان یه ویروسی اومده پسر منم گرفته‌ البته حالت تهوع هم احتمالا داره