یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرا خودشون وقتی رفتن دبیرستان اگه رشته تجربی باشن توی کتاباشون میخونن. اگر هم که نه همون موقع از بقیه دوستاشون میفهمن. فکر نکنم اینو دیگه نیازی باشه بهشون یاد بدیم. بیشتر باید شرایط بلوغ خودشونو بهشون یاد بدیم. اونم من میخوام توضیح المسائل بدم دستشون. قسمتشو مشخص کنم بگم بخونین سوالی داشتین از من یا از باباتون بپرسین.
پسرا خودشون وقتی رفتن دبیرستان اگه رشته تجربی باشن توی کتاباشون میخونن. اگر هم که نه همون موقع از بق ...
ولی وقتی خواهر تو خونه دارن خب بهتره زودتر یاد بگیرن و خودمون اینجور مسائل رو بهشون بگیم بنظرم خیلی بهتره تا اینکه از دوستاشون بشنون اونم معلوم نیس چجوری🤦🏻♀️
ولی وقتی خواهر تو خونه دارن خب بهتره زودتر یاد بگیرن و خودمون اینجور مسائل رو بهشون بگیم بنظرم خیلی ...
پسرای من که خداروشکر خواهر ندارن. از این جهت خیالم راحته. برای این مسئله هم که ممکنه سوال براشون پیش بیاد جوابهای ساده ای هست. یادمه یه مدت پیش یه مطلبی در این مورد خوندم که سوالهایی که به سن بچهها نمیخوره چه جوابی بهشون بدیم. سرچ کن نت باید باشه.
داداش من ۹ سالشه در حد اینکه فقط خانما اینجوری میشن بین ۳ روز تا ۱۰ روز طول میکشه و اعصاب و روان بهم می ریزه(🤣) و ماهی یک بار هست میدونه اسم واقعی هم بهش گفتم پریود هست ولی از محتوایش خبر ندارن فقط میدونه شکمشون درد میکنه از اینجا میدونه که من پریودیم یه جوریه که عالم و آدم خبر دارن میشن بس که درد میکنه مجبورم جیغ و داد کنم مامانم توضیح داد براش