2777
2789

به نظرم وقتی خودشون به مرحله ای رسیدن که محتلم شدند . میشه خیلی بسته بهشون توضیح داد . اونم اگر لازم باشه مثلا اگر خواهری توی خونه داره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لزومی نداره بعد از بلوغ یا کتاب مربوط به احکام نوجوانان براش بگیر یا تو دانشگاه تو کتاب تنظیم میخو ...

اخه خودم که کوچیکتر بودم داداشم هر وقت نوار بهداشتیام رو میدید کلییی سوال میکرد

یا وقتایی که نماز نمیخوندم و روزه نمیگرفتم

بنظرم برای پسرا هم این اگاهی خیلی لازمه

دانشگاه دیگه دیره

پسرا خودشون وقتی رفتن دبیرستان اگه رشته تجربی باشن توی کتاباشون میخونن. اگر هم که نه همون موقع از بقیه دوستاشون میفهمن. فکر نکنم اینو دیگه نیازی باشه بهشون یاد بدیم. بیشتر باید شرایط بلوغ خودشونو بهشون یاد بدیم. اونم من میخوام توضیح المسائل بدم دستشون. قسمتشو مشخص کنم بگم بخونین سوالی داشتین از من یا از باباتون بپرسین. 

به نظرم وقتی خودشون به مرحله ای رسیدن که محتلم شدند . میشه خیلی بسته بهشون توضیح داد . اونم اگر لازم ...

خودم که کوچیکتر بودم داداش کوچیک هم داشتم خیلی تو این مسائل کنجکاوی میکرد

دیگه نمیدونم بعدا از کجا فهمید 

ولی ایشالا اگه پسردار شدم قبل از اینکه از جای دیگه بشنوه خودم توضیح بدم بنظرم بهتره

اخه خودم که کوچیکتر بودم داداشم هر وقت نوار بهداشتیام رو میدید کلییی سوال میکرد یا وقتایی که نماز ن ...

مطمئن باشید هم از فضای مجازی زودتر میشنون 

هم از دوستاشون.

حالا اگه مسائل مربوط به جنس خودش بود لازم میشد 

اما واقعا به نظرم مهم نیست

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
پسرا خودشون وقتی رفتن دبیرستان اگه رشته تجربی باشن توی کتاباشون میخونن. اگر هم که نه همون موقع از بق ...

ولی وقتی خواهر تو خونه دارن خب بهتره زودتر یاد بگیرن و خودمون اینجور مسائل رو بهشون بگیم بنظرم خیلی بهتره تا اینکه از دوستاشون بشنون اونم معلوم نیس چجوری🤦🏻‍♀️

حتما بهش بگو از روش درست متوجه شه بهتره تا از جاهای ناسالم بفهمه 

با کتاب و اینجور چیزا بهش معرفی کن بذار بار علمی بهش بده 

نه صرفا دلقک بازی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

حتما بهش بگو از روش درست متوجه شه  بهتره تا از جاهای ناسالم بفهمه  با کتاب و اینجور چیزا ...

دقیقا منم فکر میکنم از دوستاش و جاهای دیگه بشنوه خیلی بده

معلوم نیس چجوری قراره بهش بگن

البته من پسر ندارم هنوز😁

ولی وقتی خواهر تو خونه دارن خب بهتره زودتر یاد بگیرن و خودمون اینجور مسائل رو بهشون بگیم بنظرم خیلی ...

پسرای من که خداروشکر خواهر ندارن. از این جهت خیالم راحته. برای این مسئله هم که ممکنه سوال براشون پیش بیاد جوابهای ساده ای هست. یادمه یه مدت پیش یه مطلبی در این مورد خوندم که سوالهایی که به سن بچه‌ها نمیخوره چه جوابی بهشون بدیم. سرچ کن نت باید باشه. 

داداش من ۹ سالشه در حد اینکه فقط خانما اینجوری میشن بین ۳ روز تا ۱۰ روز طول می‌کشه و اعصاب و روان بهم می ریزه(🤣) و ماهی یک بار هست می‌دونه اسم واقعی هم بهش گفتم پریود هست ولی از محتوایش خبر ندارن فقط می‌دونه شکمشون درد می‌کنه‌ از اینجا می‌دونه که من پریودیم یه جوریه که عالم و آدم خبر دارن میشن بس که درد می‌کنه مجبورم جیغ و داد کنم مامانم توضیح داد براش