2777
2789
نمیدونم ورزشگاه ابادان ولی بیشتر بازیا رو میبره

۷ب دیگه حتما الان باید تو تیم برتر باشه 

تیم نوجوانان یا نونهالان 

نه تیم الکی 

پس مه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بابای پولدارش احتمالا۹۰درصد کمکش میکنه فکر میکنی اینایی ک الان تپی تیم ملی هستن همه نخبه ان؟یه ...

زندگینامه بیرانوند دیدی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

اکثر ملی پوشا سختی کشیده ان فقط پول باعث پیشرفت نمیشه ولی فاکتور خیلی مهمی تو پیشرفته

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
استعدادم نداشته باشه مهم نی مهم پوله ک داره یا پارتی یا پول 

تا یه جایی ساپورت میکنه تو ورزش مثل اون ادام همتی نوه بازیگر بود الان کانادا 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
زندگینامه بیرانوند دیدی؟

پیاممو کامل بخون دوست عزیز گفتم ی تعداد کمشون واقعا استعداد داشتن(مثل بیرانوند)

بخش بزرگترشون استعداد کم و پول زیاد داشتن مثل سردار ازمون یا پسر عابدزاده یا خیلیای دیگه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦