تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 عنوان بچه های انسانی بیاید 709 بازدید | 17 پست سلام،بچه ها برای درس های انسانی،روانشناسی و... از کجا ویدیو ببینم برای درس ها؟برای فلسفه ویدیو های استاد آزادجو رو میبینم خیلی خوبه،میشه اسم استاد معرفی کنید بچه ها؟که رایگان هم باشه؟ واقعا ممنونتون میشم سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲 1402/12/04 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاتنا عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2202 سلام کانالای تلگرامی فیلمای موسسات مختلف رو میذارن از اونجا میتونی دانلود کنی واسه چه درسی میخوای بگو تا راهنماییت کنم
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 کسی نیست.؟😑چرا کسی تایپک های من نمیاد سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 سلام کانالای تلگرامی فیلمای موسسات مختلف رو میذارن از اونجا میتونی دانلود کنی واسه چه درسی میخوای بگ ... کدوم کانال تگرام؟ من برای روانشناسی،عربی و جامعه شناسی رو میخواستم،یازدهم سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 عربی فلاح روان و اقتصاد خاکساری فنون یکتا حیلی ممنون عزیز دلم،ویدئو های خاکساری و فلاح رو از کجا باید بگیرم؟ این آلا چطور؟من برنامه اش رو ریختم اما بالا نیاورد برام سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
کاتنا عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2202 کدوم کانال تگرام؟ من برای روانشناسی،عربی و جامعه شناسی رو میخواستم،یازدهم @Reesane_konkoori اینو بفرست سیو مسیج تلگرامت بعد وارد شو ولی دوره هاشون کنکوریه برای هر سه سال تدریس دارن باید بگردی واسه درسایی که میخوای فیلم پیدا کنی از استادای مختلف
کاتنا عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2202 حیلی ممنون عزیز دلم،ویدئو های خاکساری و فلاح رو از کجا باید بگیرم؟ این آلا چطور؟من برنامه اش رو ریخت ... قربونت برم آلا هم خوبه ولی اینایی که گفتم استادای مطرحین خودمم میبینم ویدئو هاشونو واقعا عالیه
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 @Reesane_konkoori اینو بفرست سیو مسیج تلگرامت بعد وارد شو ولی دوره هاشون کنکوریه برای هر سه سال تدری ... یه دنیا مرسییییییییییییی❤همین استاد هایی که گفتی خوبن ویدیو های همینا رو ببینم اوکی میشم؟ سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
کاتنا عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2202 یه دنیا مرسییییییییییییی❤ همین استاد هایی که گفتی خوبن ویدیو های همینا رو ببینم اوکی میشم؟ بوس بهتتت❤واسه جامعه شناسی مختاری و اثباتی خوبن از هرکدوم ی جلسه ببین میفهمی با کدوم اوکی تری همونو ادامه بعده عربیم فلاح روانم استاد خاکساری
کاتنا عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 2202 یه دنیا مرسییییییییییییی❤ همین استاد هایی که گفتی خوبن ویدیو های همینا رو ببینم اوکی میشم؟ اره هم نهاییای امسالتو نمره بالا میگیری هم واسه کنکور سال بعدت خوبه پایت قوی میشه
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 اره هم نهاییای امسالتو نمره بالا میگیری هم واسه کنکور سال بعدت خوبه پایت قوی میشه ایشالللههههیه دنیا مرسیییی سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
emiiily عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 9022 روانشناسی و اینا که حفظیاته خودت باید بخونی ریاضی نیست که کلیپ ببینی