2777
2789
عنوان

بچه های انسانی بیاید

709 بازدید | 17 پست

سلام،بچه ها برای درس های انسانی،روانشناسی و... از کجا ویدیو ببینم برای درس ها؟

برای فلسفه ویدیو های استاد آزادجو رو میبینم خیلی خوبه،میشه اسم استاد معرفی کنید بچه ها؟که رایگان هم باشه؟ واقعا ممنونتون میشم

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کانالای تلگرامی فیلمای موسسات مختلف رو میذارن از اونجا میتونی دانلود کنی واسه چه درسی میخوای بگ ...

کدوم کانال تگرام؟ من برای روانشناسی،عربی و جامعه شناسی رو میخواستم،یازدهم 

عربی فلاح روان و اقتصاد خاکساری فنون یکتا 

حیلی ممنون عزیز دلم،ویدئو های خاکساری و فلاح رو از کجا باید بگیرم؟ این آلا چطور؟من برنامه اش رو ریختم اما بالا نیاورد برام

کدوم کانال تگرام؟ من برای روانشناسی،عربی و جامعه شناسی رو میخواستم،یازدهم 

@Reesane_konkoori اینو بفرست سیو مسیج تلگرامت بعد وارد شو ولی دوره هاشون کنکوریه برای هر سه سال تدریس دارن باید بگردی واسه درسایی که میخوای فیلم پیدا کنی از استادای مختلف 

حیلی ممنون عزیز دلم،ویدئو های خاکساری و فلاح رو از کجا باید بگیرم؟ این آلا چطور؟من برنامه اش رو ریخت ...

قربونت برم آلا هم خوبه ولی اینایی که گفتم استادای مطرحین خودمم میبینم ویدئو هاشونو واقعا عالیه 

@Reesane_konkoori اینو بفرست سیو مسیج تلگرامت بعد وارد شو ولی دوره هاشون کنکوریه برای هر سه سال تدری ...

یه دنیا مرسییییییییییییی❤

همین استاد هایی که گفتی خوبن ویدیو های همینا رو ببینم اوکی میشم؟

یه دنیا مرسییییییییییییی❤ همین استاد هایی که گفتی خوبن ویدیو های همینا رو ببینم اوکی میشم؟

بوس بهتتت❤واسه جامعه شناسی مختاری و اثباتی خوبن از هرکدوم ی جلسه ببین میفهمی با کدوم اوکی تری همونو ادامه بعده عربیم فلاح روانم استاد خاکساری

یه دنیا مرسییییییییییییی❤ همین استاد هایی که گفتی خوبن ویدیو های همینا رو ببینم اوکی میشم؟

اره هم نهاییای امسالتو نمره بالا میگیری هم واسه کنکور سال بعدت خوبه پایت قوی میشه