تخمهآفتابکردان مدیر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 عنوان بچه های انسانی بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 17 پست سلام،بچه ها برای درس های انسانی،روانشناسی و... از کجا ویدیو ببینم برای درس ها؟برای فلسفه ویدیو های استاد آزادجو رو میبینم خیلی خوبه،میشه اسم استاد معرفی کنید بچه ها؟که رایگان هم باشه؟ واقعا ممنونتون میشم سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲 1402/12/04 | 13:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 روانشناسی و اینا که حفظیاته خودت باید بخونی ریاضی نیست که کلیپ ببینی اصلا نمیتونم بخونم،اصلا تمرکز ندارم گفتم ویدیو ببینم بلکه یکم راه بیافتم سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
emiiily عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 9033 اصلا نمیتونم بخونم،اصلا تمرکز ندارم گفتم ویدیو ببینم بلکه یکم راه بیافتم روانشناسی خدایی درس چرتی اصلا اونطور که فکرمیکردم نیست
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 روانشناسی خدایی درس چرتی اصلا اونطور که فکرمیکردم نیست نمیدونم من کلا اصلا تمرکز ندارم برای هیچ درسی،نمیدونم چرا ولی اصلا هیچی نمیره تو مخم همش گیج میزنم سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲