2777
2789
عنوان

با زن همسایه چطور پرخورد کنم؟

724 بازدید | 32 پست

سلام،چند ماه پیش زن همسایمون که آدم خوبی هم هست و پولدار هستن، اومد خونمون و با مادرم احوالپرسی کرد و من به رسم ادب چایی براش بردم و کنارشون نشستم،از من پرسید قصد ازدواج کردن نداری؟ گفتم خدا قسمت نکرده انشالا در آینده، بعد گفت چیکار کنم پسرم دختر بزرگتر از خودش نمیخاد، پسرش 6 ماه از من کوچکتره و من حتی یادم نمیاد قیافش چه شکلیه، قدری ناراحت شدم که از کنارشون پاشدم رفتم خیابون،چند وقت بعدش زنگ زد به مادرم گفت بگو دخترت بیاد آمپول م رو بزنه ولی من نرفتم بهانه آوردم که دیگه میترسم آمپول بزنم، بعد از اون دوسه بار اومد خونمون و من نرفتم کنارشون بشینم، الان باز رفته به مامانم گفته دخترت رو نمیخایم چون اجتماعی نیس، بنظرتون با اینجور آدمی چکار کنم؟! خواستم برم با شوهرش حرف بزنم روم نشد ولی خیلی غرورم رو شکسته و ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دفعه اول باید میگفتی منم پسر کوچیک تر از خودم نمیپسندم اصلا پسرتون مورد پسند من نبست الان فکر کرده چون اینارو گفته و تو امید داشتی به پسرش ناراحت شدی اعتماد به سقف زده خانمه 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بگو یکیو میخام نامزددارم دهنتو ببند 

همین مونده تو همسایه ها بپیچه که ایشون نامزد داره بعدا برای ازدواج و تحقیق بیان همسایه ها بگن قبلا نامزد داشته 😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

هیچی اگه دفعه بعد دیدیش بگو 

نمی‌خوام از حرفم سوءبرداشت بشه ولی یه سوءتفاهمی که ایجاد شده درمورد اجتماعی بودن من،بنده بخاطر این اون روز پاشدم رفتم که تعجب کردم شما بخاطر پسرتون که از من کوچیکتره خواستگاری کردید وگرنه شما منو میشناسید منم شما رو.هم شما میدونید که چقدر تو اجتماع رفت و آمد دارم هم من می‌دونم چقدر شما آدم خوبی هستید و همه ازتون تعریف می کنن