2777
2789

یه لحظه رفتم بیرون کاندیدها را مثل عروس سوار ماشین کرده بودن  گل کاری شده  هرکاندید با هواخواهاشون کلی ماشین همه هم تزئین شده  میزنن دل جاده  بوق بوق  زنها با دستمال میرقصن و دست میزنن مردها آهنگ میذارن و صدا بلند میکنن . این روستا اون روستا  این خیابون اون خیابون  کنار ستادشون که رد میشی میوه و چای و شیرینی مرتب پذیرایی میکنن.با اهنگای شاد و جذاب واقعا دل مردم شاد شده برای چند روزی .یه عده کاندید ستادشون خلوت ولی یه عده بساط ناهار هم دارن لیست ناهار رو بیلبورد زده بودن  زرشک پلو با مرغ امروز فردا قورمه سبزی .به هر حال دلی از عزا مردم درآوردن خدا دلشون شاد کنه  🤣.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

فکر کن چقدررر بهشون میماسه ک میلیاردی خرج میکنن و ناهار و شام میدن ملتی رو

فکر کن انقدر براشون نفع داره ک حاضرن چندین میلیاردی ریسک کنن شاید رای بیارن

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

دارم مقایسه میکنمشون  با کاندیدا های کشور های اروپایی 

و دلیل وضع کشورمونم فهمیدم 

دیروز یه کاندیدای اومده بود اصلا نمی تونست حرف بزنه ،،! چرا اینا تایید صلاحیت میشن ؟ 

مجری یه سوال ساده ازش پرسید . برگشت گفت من الان نمی تونم حرف بزنم باید آماده باشم !

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
فکر کن چقدررر بهشون میماسه ک میلیاردی خرج میکنن و ناهار و شام میدن ملتی رو فکر کن انقدر براشون نفع ...

👏👏

واقعا متاسفم ....