2777
2789

خیلییییییی خوبه اصلا خیلی خفنه 1و 300 خریدم 

از عینک راحت شدم اصلا لنز انگار نذاشتم چیزی احساس نمی کنم اذیت نمی کنه 

ولی گفت شبا درش بیارم ینی هر موقع خواسوم بخوابم بازد درش بیارم؟ 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

نمیدونم چرا از لنز میترسم عینکو ترجیح میدم😬

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اصلا نباید با لنز بخوابی

بهتره ک در طول روز چندساعت بدون لنز باشی و لنز بیشتر از هشت ساعت روی چشم هات نباشه

زمانی لنز روی چشم هاته نباید اب ب صورتت بخوره

با لنز نباید حمام کنی

اگ بیرون هستی و گرد غبار زیاده حتمااا عینک افتابی بزن

لنز باعث خشکی چشم میشه 

قطره ی چشم بگیر و یه روز درمیان اگ احساس خشکی کردی چندقطره بریز داخل چشم هات

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

اره خیلی بهتر از عینکه.اما برا چندساعت خوبه.زیادیش خوب نیست.مدام استفاده نکن.بعد از مدتی به قرنیه آسیب میرسه.سردردهای بدی میاد سراغت.و اشک چشمات خشک میشه.سعی کن زوتر چشماتو لیزر کنی.و یه نکته دیگه هم بهت بگم به عنوان کسی که ۵سال از لنز استفاده کرده.لنز رو هربار بشور اونم فقط و فقط با مایع مخصوص.یعنی اگر کسی گفت با آب جوشم میشه شست اصلا قبول نکن.

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....