2777
2789
عنوان

توروخدا راه حلی برا یبوست بگید😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 94 پست
تنقيه خطرناكه براي مادر باردار بچش سقط ميشه خداي نكرده آخه چه پيشنهاديه😰😰😰😰😰

ن عزیزم مگه بچه تو روده است خودم همیشه انجام میدم در حد ۴ ثانیه اب باز میزاره

باخدا باش پادشاهی کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیزم😍😍 آخرین پریودت کی بوده؟؟

قربونت

باورت میشه اصلا یادم نیست تو این چند وقت اینقدر درگیر نذری و درس بچه و مریضی و چیزای مختلف بودیم حتی شوهرمم همیشه یادش میمونه اینسری یادش نیست

قربونت باورت میشه اصلا یادم نیست تو این چند وقت اینقدر درگیر نذری و درس بچه و مریضی و چیزای مختلف ب ...

منم دقیقشو یادم نیست ولی حدودی ۲۴ دی فک میکنم آخرین پریودیم بوده

همیشه یادداشت میکردم

ماه پیش یادداشت نکردم

منم دقیقشو یادم نیست ولی حدودی ۲۴ دی فک میکنم آخرین پریودیم بوده همیشه یادداشت میکردم ماه پیش یادد ...

من حتی حدودیشم یادم نمیاد فقط حدس میزنم باید دوهفته پیش میشدم ولی نشدم

واسه پسرم عقیقه کردم چیزی که یادم میاد چند روز قبلش تموم شده بود تازه اونم مطمین نیستم شوهرم حساب کرد از اونموقع گفت دو هفته پیش باید میشدی

اینقدر درگیر بودم حتی نفهمیدم عقب انداختم

قربونت انشاالله شما هم به سلامتی مراحلو بگذرونی و نی نیو بغل بگیری پسر من که حواسم نبود فهمید نشست ...

ای جان

ما هنوز ب پسرم نگفتیم

البته هیچکس از خانواده ها نمیدونن فقط مامانم میدونه

ای جان ما هنوز ب پسرم نگفتیم البته هیچکس از خانواده ها نمیدونن فقط مامانم میدونه

منم به هیچکس نمیگم

ولی تا بی بی زدم به شوهرم گفتم اونم فهمید

البته بهتره فهمید چون همش اویزونمه یهو هیجانی میپره روم حداقل یکم مراعات میکنه ولی قول داده به کسی نگه

منم به هیچکس نمیگم ولی تا بی بی زدم به شوهرم گفتم اونم فهمید البته بهتره فهمید چون همش اویزونمه یه ...

😆😆😆

شوهر منم همین قول داده نگه حالا تا کی دووم بیاره نمیدونم