2777
2789
عنوان

خواهرای قشنگم بیاید ترفند مهربون بودن با نامزدتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 109 پست
اسی جان اینا رو امتحان کن حتما،یا یه جا مثلا دستفروش یه چیز کوچیک داره میفروشه مثلا یه دستبند یا هر ...

ببین اخلاقش اینجوریه ک تو ماه هفت ،،،هشت تومن یا کمتر بیشتر خورد خورد ولی بهم میده، گاهی هم مثلا چندماه یکبار خودش نیگه بیا بریم برات خرید کنم ولی غیر از این بریم بیرون چیزی بجز خوراکی اونم مثلا درحد ی آبمیوه فقط میگیره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان اینا رو امتحان کن حتما،یا یه جا مثلا دستفروش یه چیز کوچیک داره میفروشه مثلا یه دستبند یا هر ...

قبلا خیلی ولخرج تر بود برام گل میگرفت همیشه هدیه میگرفت هرجا میرفت سوغات میاورد، الان تو تاپیک قبلیمم زدم اخلاقش عوض شده این کارا رو ک نمیکنه خیلی کم باهام وقت میگذرونه وقتیم میریم بیرون همش چشماش رو زنای دیگه میچرخه

اینارو چند باری صحبت کردیم تکراری شده، رفتارم چطور باشه ؟؟

اگه عقد نکردین ک مودبانه  خیلی شوخی نکن

ولی سعی کن دلبری کنی باحرفات بارفتارت و سرسنگین باش سرگوشیت نرو سعی کن حرف بزنید وامتحانش کن باحرفات میتونی هم براش یه هدیه کوچولوبخری سوپرایزش کنی رو صندلی ماشین قشنگ بشین و به سمت خودش بشین یعنی بدنت تمایل داشته باشه به نامزدت

چیزی که باعث میشه بشما محبتش زیاد بشه تا حدودی ایناست

در برابر خانوادش جبهه نگیر حس اینکه ازشون متنفری رو به همسرت نده 

موقع گله و شکایت یا بحث خانواده خودت با همسرت طوری واکنش نشون نده که همسرت فکر کنه طرفدار اونایی

خواسته هات رو تقاضا کن اما معقول نه بیش از حد نه کم

ازش مشورت بخواه 

ازش تشکر کن قدردانی کن بخاطر تلاشش

تو جمع بخصوص خیلی با احترام باهاش حرف بزن اگر میتونی و خجالت نمیکشی حتما با لفظ اقا یا جان صداش کن

هیچ وقت دعوا و بحثاتو ب خانواده خودت و دیگران نگو 

قبل هر مهمونی و برنامه ای باهاش در میون بزار 

قبلا خیلی ولخرج تر بود برام گل میگرفت همیشه هدیه میگرفت هرجا میرفت سوغات میاورد، الان تو تاپیک قبلیم ...

ای بابا،پس متاسفانه اخلاقاشو داره کم کم رو میکنه،اون یه مدت هم ظاهر سازی بود که خرش از پل بگذره،خیلی غیر مستقیم بگو تو مرد اگه چند تا اخلاق بد باشه واقعا من یکی تحمل نمیکنم ،مثلا مرد خاین باشه،یا هیز باشه ....

قبلا خیلی ولخرج تر بود برام گل میگرفت همیشه هدیه میگرفت هرجا میرفت سوغات میاورد، الان تو تاپیک قبلیم ...

دوخط آخرتتتتتت   

بدشد که.

شاید داره پس انداز میکنه واس ایندت یا هی داره مقایست میکنه دختر

اگه عقد نکردین ک مودبانه  خیلی شوخی نکن ولی سعی کن دلبری کنی باحرفات بارفتارت و سرسنگین باش سر ...

وضع مالیش،تقریبا خوبه دوسه بار براش لباس گرفتم اصلا ذوق نکرد چون معمولا برند میپوشه یا لباسای خیلی گرون،ک البته بعضیاشون ب نظر من مفت نمیارزن ولی مثلا هدیمو باز کرد ی نگاه انداخت بعد گذاشت روصندلی عقب،یا تو خونه یه جو ی صورتش کش اومد که ای این دیگه چیه؟،من شلوار جین خریدم دوتا دونه ای ۸۰۰ ولی فروشگاه جین وست داشت ۳تومن اون همبشه از اونجا میخره بعدم جلوی خودم برد دوتاشو عوض کرد یه اسلش ساده ،خیلیم غر زد ک چرا واسه من هدیه میگیری اینقدر ک گریه ام گرفت پشبمون شدم، نمیدونم چرا نمیفهممش اصلا

تهران گلم

خیلی هم عای عزیزم

پل طبیعت،  بام تهران،  ایران مال، این همه جای گردش گری دیدنی،  موزه،  نمایش گاه،  پاساژ،  شهر بازی اتاق فرار و......  ماشالله تهران همه چی داره اگه علاقه ای ب کافه و رستوران ندارید میتونید بچرخین 

ی بازی کنین  مثلا برین پارک مسابقه دو بدید هرکی باخت (شرط ببندید) 

خونتون دعوتش کنین یا برین خونه مامانش اینا(ی بار فقط زیاد ن) اگه مذهبی هستین امام زاده 

تازه ماه رمضان هم امد شبای قدر برین مسجد 

سینما و کنسرت💙💙 رو جا انداختم مثلا کنسرت خواننده مورد علاقت 

وضع مالیش،تقریبا خوبه دوسه بار براش لباس گرفتم اصلا ذوق نکرد چون معمولا برند میپوشه یا لباسای خیلی گ ...

ازدواج نکنی پس باهاش موردابهترهست اخلاق مهم تر پوله زیاده بنظرمن چون پولو میشه بدست اورد

وضع مالیش،تقریبا خوبه دوسه بار براش لباس گرفتم اصلا ذوق نکرد چون معمولا برند میپوشه یا لباسای خیلی گ ...

وضع مالی خوب، نامزد منم وضع مالش عالیه همه لباساش برند و میلیونی ولی خیلیییی قلبش مهربونه من یه شال گردن خودمو دادم بهش ذوق مرگ شد بنده خدا💙

ازدواج نکنی پس باهاش موردابهترهست اخلاق مهم تر پوله زیاده بنظرمن چون پولو میشه بدست اورد

همه پولدارا بد نیستن نامزد من از هچی پول دار شد با تلاش خیلی زیاد اما قلبش خیلی مهربونه