2777
2789
عنوان

نگاه کردن شوهراتون ب زنای دیگه

331 بازدید | 17 پست

اگه تو خیابون وقتی پیاده روی میکنید، یا توی ماشین هستین و همسر یا پارتنرتون به زنای دیگه اینقدر تابلو نگاه کنه که حتی سرش مثه پنکه قدیمیا بچرخه ،واکنشتون چیه؟؟؟

من بارها مستقیم ‌گفتم و دعوامون شده وجوابش اینه ای بابا حواسم جای دیگس فکرم مشغوله قسم میخوره ک ندبده 😐😐😐😐میگم چرا ب مردا زل نمیزنی ؟؟

یه راهکار منطفی بگین

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

طبیعیه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام ب مردا زل بزن

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝
تو هم به مردا نگاه کن چیزی گفت بگو تو فکر بودم

من قیافه ام تقریبا خوبه ،یعنی بیشتر از قشنگ بودن همه میگن جذابم تعرزف از خود نباشه چشمام خیلی درشت وعسلیه و حتی با نامزدم بیرون میرم متوجه نگاه بقیه میشم اما والا خودمو ب اون راه مبزنم یا سرمو پایین میندازم، اما اون هر زنی ک حتی خیلی زشت باشه فقط لباساش تنگ. کوتاه باشه تاجابی ک بشه دید مثع عقاب رصد میکنه،پاهای من بلنده و توپره ، اما همبشه میگه لباس کوتاه بهت نمیاد شبیه پنگوئن میشی ولی بقیه رو تا جون داره نگاه میکنه

قشنگ برگرد زل بزن تو هم به شوهرت اونموقع دیگه نگا نمیکنه

ابن کارو کردم فوری خودشو میزنه ب اون راه میگم چرا نگا کردی اینقدر خیره ؟؟از من بهتر بود??جذاب بود چی بود 

میگه کی چی میگی داشتم مغازه رو میدیدم یا فلان ماشینو میدیدم 

ابن کارو کردم فوری خودشو میزنه ب اون راه میگم چرا نگا کردی اینقدر خیره ؟؟از من بهتر بود??جذاب بود چی ...

برای شماها هم پیش میاد؟؟؟ من وافعا تا چندروز ازش متنفر میشم

برای شماها هم پیش میاد؟؟؟ من وافعا تا چندروز ازش متنفر میشم

کسی نیس راهنمایی کنه خواهرای گلم؟ من خواهر ندارم ب مادرمم میگم همش میگه کوتاه بیا کلا همینو میگه همیشه