2777
2789
عنوان

خب

75 بازدید | 7 پست

ی جوک باحال بگین بخندیم یکم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

یه بار چندتا گ..و...ز میرن پیش چندتا چُ.....س

بعد گ ها به چ ها میگن بیایید با هم بازی کنیم

چ ها قبول نمیکنن ، گ ها میگن چرا

چ ها میگن چون مامانمون گفته بی سر و صدا بازی کنید

ههههههه هه ه هه ههه 🤣🤣🤣🤣

بی مزه هم خودتانید

دُختَرِ لُر 👑
یه بار چندتا گ..و...ز میرن پیش چندتا چُ.....س بعد گ ها به چ ها میگن بیایید با هم بازی کنیم چ ها قب ...

خیلی باحال بود 😉🤣🤣🤣

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی یه مسابقه که بایدازبالای آبشاربپری پایین

یکی باشجاعت تمام پریدپایین

همه جمع شدن دوروبرش ولی اون به بالای آبشارنگاه میکرد

مسئول اونجاحین دادن جایزه سوال کردانگیزه تون چی بودپریدید؟!

گفت ساکت شیدببینم کی منوهل دادپایین

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
توی یه مسابقه که بایدازبالای آبشاربپری پایین یکی باشجاعت تمام پریدپایین همه جمع شدن دوروبرش ولی ...

🤣🤣🤣🤣باحال بود 

🤣🤣🤣🤣باحال بود 

لطف داری

بیمزه هم بودخوندی

حداقل زحمت تایپم خندیدی😜😜😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
لطف داری بیمزه هم بودخوندی حداقل زحمت تایپم خندیدی😜😜😁😂

این چه حرفی گل خیلی عالی بود واقعا میگم 🤗

یکم اعتماد بنفس 😇