2777
2789

گوشی رو با قیمت بالا گرفتم...خیلی داغ کرد...مرجوع کردم میگن سالم بوده بهت برمیگردونیم....

خیلی اعصابم خورده....

چند شبه خوابم نمیبره.....

🤕🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز کالای دیجیتال را از دی.جی یا میجی یا پیجی یا هیچ پیجی یا آنلاین یا مانلاین یا هر چیز دیگری نَخَوَرید !

با تشکر! انجمن عقلا ! ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

حالا از اون شوخی گذشته (که فقط لحنم شوخی بود اما حرفم کاملاً جدی بود و نباید کالای دیجیتال رو به صورت آنلاین خرید کنید ) اما خدا خیرت بده! ☺️ آخه همین الان من یه لحظه نگاه کردم هزاران صفحه درباره داغ کردن s23 fe گفتن ! چطور یکبار یه سرچ نکردی و  بدون تحقیق رفتی خرید؟! ☺️ من برای خرید یه بسته کبریت به اندازه‌ی کافی تحقیق می‌کنم که یه وقت موقع روشن کردن چوبش پرتاب نشه بره تو آستینم ☺️ (بهرحال باید مراقب بود!) حالا از شوخی بگذریم ، انشاالله مشکلی نداشته باشه. فردا که تحویلش گرفتین از طریق developers option ( فارسی‌شو نمی‌دونم آخه یه دو سه روز رفتم خارج ! 😂 ) فک کنم میشه گزینه‌های برنامه‌نویس ، تو قسمت background process limit ( آفرین  درست حدس زدید! چون خارج رفتم فارسی‌شو بلد نیستم!😂😂) می‌تونی کارکرد اپلیکیشن‌هایی که در بک‌گراند کار می‌کنند و کم کنی ، البته راه‌های خنک کردنش زیاده! اگه نخندین! من بعضی وقتا که گوشیم خیلی داغ می‌کنه می‌ذارمش تو یه کیسه فریزر و کیسه رو چند دور دورش می‌پیچونم و باز تو یه کیسه فریزر دیگه و بعدم خب مشخصه اسمش روشه! کیسه‌ی فریزر !!! ☺️ یعنی ده دقیقه میذارمش توی فریزر که آدم شه و دیگه برا من داغ نکنه ! 😂 بخدا جدی میگم! بعد که بیرونش میارم همه چیو با لرز نشون میده حتی بازیگرای سریال‌ها سرما خوردن! 😂 اما تاثیرش عالیه ! 👌 فقط اینو بگم من تا ده دقیقه گفتماا نرید ۱۰ ساعت بذارید تو فریزر که مغز همه یخ بزنه ! 😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
حالا از اون شوخی گذشته (که فقط لحنم شوخی بود اما حرفم کاملاً جدی بود و نباید کالای دیجیتال رو به صور ...

منم کلی تحقیق کردم و خیلی دلم با این گوشی نبود...ولی تو این رنج قیمت فقط این مدل وجود داشت و من ناچارا خریدم....البته داغ شدنش خیلی زیاد بود حتی آلومینیوم دورش هم داغ کرد...

نمیدونم واقعا 

تا حالا تمام تبلت و گوشیامو از دی جی خریدم....حتی یبار باتریش خراب بود بردن یه نو دادن که الان سالهاس داره کار میکنه...ولی خوب بگیر نگیر داره و الان دوساله خیلی بد شده....