2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی هست بدونه؟

124 بازدید | 10 پست

من از عمم و دختر عمه هام خوشم نمیاد! خواب دیدم باهام بد حرف میزنن و دعوامون میشه بگو مگو  من هل میدمش و قطع رابطه میکنم! بعد به بابام زنگ میزنن توهین میکنن منم میرم دعوا که بزنمشون! ازاونور برادرم میگه تو چرا دخالت میکنی خودشیرین بازی درمیاره چندش! 🙄 مردشور برده ها تعبیر کسی میدونه؟ 

یه ابن شیرین بود خواب تعبیر میکرد 

نیست دیگه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب حتما جمال و کمال داری.. همین لواسان خودمونم میرزه به خارج. الزاما خارج جای خاصی نیس

اونا عقده خارج داشتن اخه از اولم! نه والا قیافه هاشونم خوبه! ولی امان از اینکه یکی به غیر از اینا از یکی دیگه تعریف کنه قیافه میگیرنا 😑🙄عقده دارن و حسود اینو میدونم. کاش کلا دور باشن کنار ما نباشن راحتتتتت ازاونایین هزارتا چیز داشته باشن دست یکی یه چی ببینن دق میکنن