golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10388 عنوان کراش 1680 بازدید | 33 پست رو آریا یوسفی کراش زدم تو تیم سپاهان🤭💛 فرشته کوچولو💫🧚♀️ 1402/12/04 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8655 چون این بازی خوب نبود و ملت کلی بهش فحش دادن؟ هوادار چه تیمی هستی حالا 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10388 امشب که سپاهانو شوهر داد، رو چیش کراش زدی؟ اتفاقا اگه بازیو کامل دیده باشی خوب بازی کرد فرشته کوچولو💫🧚♀️
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10388 چون این بازی خوب نبود و ملت کلی بهش فحش دادن؟ هوادار چه تیمی هستی حالا باورم نمیشه چرا به اون ؟؟؟؟؟ فرشته کوچولو💫🧚♀️
اسپهبدان عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 568 اتفاقا اگه بازیو کامل دیده باشی خوب بازی کرد سپاهان یه گل میزد بازی مساوی میشد ولی تو اون صحنه توپ لو دادنش، زد کار سپاهانو یه سره کرد
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10388 سپاهان یه گل میزد بازی مساوی میشد ولی تو اون صحنه توپ لو دادنش، زد کار سپاهانو یه سره کرد خب صد در صد این خیلی راه داره تا بازیکن حرفه ای بشه ولی خب در کل گوگولی و بی حاشیه اس 😂مگر اینکه بعد از امشب فحش کشش کنن فرشته کوچولو💫🧚♀️
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8655 باورم نمیشه چرا به اون ؟؟؟؟؟ تو گروه سپاهان دیدم فحش ناموسی میدادن بهشمن بازیرو ندیدم اما پیگیر نتیجه بودم دیدم همه دارن به اون و سیاوش یزدانی فحش میدنو میگن قلعه نویی ی چیزی میدونست یوسفی رو تو جام ملت ها بازی نداد 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10388 تو گروه سپاهان دیدم فحش ناموسی میدادن بهش من بازیرو ندیدم اما پیگیر نتیجه بودم دیدم همه دارن به اون ... یزدانی حقش بود.... این یوسفی هم خیلی خامه هنوز راها باید طی کنه تا حرفه ای بشه... من رو گوگولی بودنش کراش زدم واگرنه بچه اس هنوز 🤣تر زدن امشب فرشته کوچولو💫🧚♀️
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8655 یزدانی حقش بود.... این یوسفی هم خیلی خامه هنوز راها باید طی کنه تا حرفه ای بشه... من رو گوگولی بودنش ... منم رو یاسین سلمانی کراشم و متاسفانه قراره کراش به گوربشیم 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10388 منم رو یاسین سلمانی کراشم و متاسفانه قراره کراش به گوربشیم بیا یکاری کنیم 🤣🤣😭 فرشته کوچولو💫🧚♀️
ملکه_موفق_آینده عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 8655 بیا یکاری کنیم 🤣🤣😭 هرکاری بگی پایه امبیا کمین کنیم وقتی از سر تمرین برمیگردن خودمونو بندازیم جلوی ماشینشون بزنن بهمون دیگه یقشونو ول نکنیمبدبختی اینجاست که یاسین مصدومه سر تمرینم نمیره 💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم