2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپاهان یه گل میزد بازی مساوی میشد ولی تو اون صحنه توپ لو دادنش، زد کار سپاهانو یه سره کرد

خب صد در صد این خیلی راه داره تا بازیکن حرفه ای بشه ولی خب در کل گوگولی و بی حاشیه اس 😂مگر اینکه بعد از امشب فحش کشش کنن

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
باورم نمیشه چرا به اون ‌‌؟؟؟؟؟ 

تو گروه سپاهان دیدم فحش ناموسی میدادن بهش

من بازیرو ندیدم اما پیگیر نتیجه بودم دیدم همه دارن به اون و سیاوش یزدانی فحش میدن

و میگن قلعه نویی ی چیزی میدونست یوسفی رو تو جام ملت ها بازی نداد

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

تو گروه سپاهان دیدم فحش ناموسی میدادن بهش من بازیرو ندیدم اما پیگیر نتیجه بودم دیدم همه دارن به اون ...

یزدانی حقش بود.... این یوسفی هم خیلی خامه هنوز راها باید طی کنه تا حرفه ای بشه... من رو گوگولی بودنش کراش زدم واگرنه بچه اس هنوز 🤣تر زدن امشب 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یزدانی حقش بود.... این یوسفی هم خیلی خامه هنوز راها باید طی کنه تا حرفه ای بشه... من رو گوگولی بودنش ...

منم رو یاسین سلمانی کراشم و متاسفانه قراره کراش به گوربشیم  

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بیا یکاری کنیم 🤣🤣😭

هرکاری بگی پایه ام

بیا کمین کنیم وقتی از سر تمرین برمیگردن خودمونو بندازیم جلوی ماشینشون بزنن بهمون دیگه یقشونو ول نکنیم

بدبختی اینجاست که یاسین مصدومه سر تمرینم نمیره