2777
2789
هرکاری بگی پایه ام بیا کمین کنیم وقتی از سر تمرین برمیگردن خودمونو بندازیم جلوی ماشینشون بزنن بهمون ...

وایییییی چ فکری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
وایییییی چ فکری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

ببین یهو دیدی زدن مردیم هم طرفمونو به فنا دادیم هم خودمونو

ولی نگران نباش اونا پولدارن خانواده هامون از دیه مون حال میکنن

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین یهو دیدی زدن مردیم هم طرفمونو به فنا دادیم هم خودمونو ولی نگران نباش اونا پولدارن خانواده هامو ...

خدانکشتت😂😂😂😂

ولی آرزو به دل میمونیم که اینجوری 😭🤣🤣🤣

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خدانکشتت😂😂😂😂 ولی آرزو به دل میمونیم که اینجوری 😭🤣🤣🤣

میدونستی وقتایی که من بیکارم از این خیال پردازی ها میکنم بعد به خودم میخندم که خیلی جدی نشستم دارم به این موضوع فکر میکنم و دلم شاد میشه فعلا این بهترین راهکاره راه سخت تر و خفن تر هم هست مثلا تلاش کنی بازیگری بلاگری چیزی شی تا معروف بشی و نخ بدی تا اون بیاد پیشنهاد بده البته اگه تا اونوقت ازدواج نکنه  اگه راهکار جدید پیدا کردم بهت میگ استفاده کنی

من ی دوستی داشتم چندسال پیش رو شجاع خلیل زاده بدجور کراش بود روز تولد شجاع دایرکت پیام داده بود تبریک گفته بود اونم جواب داده بود میگفت شجاع بهش گفته بوده تصمیم گرفته بودم به تعدادی از دایرکت ها جواب بدم شانس شماهم بوده بعد دوستم اسم من و یکی از دوستای دیگمم گفته بوده که اینا ام تولدتو تبریک میگن و...تا ماه ها دهنمونو سرویس کرده بود دوستم که شجاع دایرکت جوابمو داده

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

میدونستی وقتایی که من بیکارم از این خیال پردازی ها میکنم بعد به خودم میخندم که خیلی جدی نشستم دارم ب ...

واییییی آخرم که شجاع رفت زن گرفت حال دوستت دیدنی بوده😂😂

آره کلا کراش زدن رو فوتبالیستا همینه یا باید بلاگر خیلی معروف باشی یا مدل یا بازیگر یکی هم باید خیلی شانس بالایی داشته باشه که کلا بدون اینکه معروف باشه مخ بزنه کلا حس میکنم بعضی از فوتبالیستا توقع بالایی دارن و از طرفی جدا از شوخی بودن باهاشون خیلی حاشیه ها درست میکنه  

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
میدونستی وقتایی که من بیکارم از این خیال پردازی ها میکنم بعد به خودم میخندم که خیلی جدی نشستم دارم ب ...

کلا فوتبالیستا ادعای بالایی هم دارن بلاخره 😂😂😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
واییییی آخرم که شجاع رفت زن گرفت حال دوستت دیدنی بوده😂😂 آره کلا کراش زدن رو فوتبالیستا همینه یا ب ...

بعدش دیگه از دوستم خبر نداشتم حتما وقتی زن گرفت داغون شده بنده خدا خیلی روش کراش بود اصلا هلاکش بود

اره بابا همشون همینن

فقط من شنیدم مهدی عبدی با زنش توی فضای مجازی اشنا شدن و زنش معروف نبوده و مثل مردم عادی بوده

کلا فوتبالیستا ادعای بالایی هم دارن بلاخره 😂😂😂

ولی خوشبحال اونی که بتونه یکیشونو تور کنه و فوتبالیسته هم بنجل نباشه و نهایتا لژیونر شه

بعدش دیگه از دوستم خبر نداشتم حتما وقتی زن گرفت داغون شده بنده خدا خیلی روش کراش بود اصلا هلاکش بود ...

خدا میدونه چجوری و از چ شیوه ای مخ مهدیو زده😂😂

کلا من آدمی نبودم که رو آدمای معروف کراش بزنم فکر میکردم کار بچگانه ای و واسه دخترای 13ساله اس ولی خب چیکار کنم از وقتی فوتبال و دنبال کردم امسال کراش زدم 😂😂😂😂🥺

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ولی خوشبحال اونی که بتونه یکیشونو تور کنه و فوتبالیسته هم بنجل نباشه و نهایتا لژیونر شه

آره دقیقا... آخه بعضیاشون خیلی پر توقع هستن و راضی به کم نیستن میخان با آدمای معروف باشن! فوتبال چ کارا که نمیکنه 😂😂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آره دقیقا... آخه بعضیاشون خیلی پر توقع هستن و راضی به کم نیستن میخان با آدمای معروف باشن! فوتبال چ ک ...

برای اینه که بیشتر بولد بشن

طرفدار چه تیمی هستی؟

خدا میدونه چجوری و از چ شیوه ای مخ مهدیو زده😂😂 کلا من آدمی نبودم که رو آدمای معروف کراش بزنم فکر ...

منم همینطور اصلا نمیتونم رو بازیگرها و..کراش باشم چون فوتبالو دوست دارم برای همونه برامم مهم نیست طرف زن بگیره یانه چون صرفا همینطوری میگم رو فلانی کراشم  

من پرسپولیسیم ولی به دلایلی که خودتم میدونی سپاهانم دوست دارم 

منم پرسپولیسیم ولی چون از سپاهان بدم میاد و رقیبه نمیتونم سپاهانو دوست داشته باشم کلا بازیکن جذاب زیاد داره سپاهان   

ذکی پور هم جذابه اما لعنتی هم استقلالیه هم تو سپاهان بازی میکنه که این باعث تنفرم میشه ی چیزی میان کراش و تنفر