2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده مگه عزیزم؟ ان شالله خدا سلامتی بده

تاپیک های قبل گفتم

قلبم خیلی درد میکرد دوروز

۲۶ سالمه دوتا بچه دارم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاپیک های قبل گفتم قلبم خیلی درد میکرد دوروز ۲۶ سالمه دوتا بچه دارم

خدا حفظشون کنه برات . ان شالله بی خطر باشه خوب میشی به امید خدا . کنارت کسی بستری هست؟ باهاشون صحبت کن تا کمتر حوصلت سر بره. فضای بیمارستان ادمو اذیت میکنه

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
دلم بچه هامو میخواد

خدا نگهدارتون اونا هم دبشون تو رو میخواد از خدا میخوام زودتر بهتر بشی برگردی پیشش یکم ذکر الله الصمد بگو آروم بشی منم همین کارو میکنم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

انشاالله که سلامت برمیگردی پیش بچه هات.زیاد اذیت نکن خودتو.بیشتر به خودت آسیب میزنی اینطوری.اینهمه آدم عمل قلب میکنن و یا قلبشون مشکل داشته و خوب شدن.چرا اینهمه استرس آخه؟چیزی نیست نگران نباش پدرانمان عمل قلب داشته و الان خوبن.شماهم خوب میشی خداروشکر دکتر خوب کم نداریم☺

خدا حفظشون کنه برات . ان شالله بی خطر باشه خوب میشی به امید خدا . کنارت کسی بستری هست؟ باهاشون صحبت ...

اخه همشون پیرن

خودمم حوصله ندارم

دلم گرفته بود با شما حرف زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا نگهدارتون اونا هم دبشون تو رو میخواد از خدا میخوام زودتر بهتر بشی برگردی پیشش یکم ذکر الله الصمد ...

مرسی عزیزم

تو چرا دلت گرفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله

ایشالا زود خوب بشین برگردیم پیششون 💔 کاری بجز دعا از دستم برنمیاد 💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤