2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی ک فکرا میاد سراغت با خودت بگو اینا همش ساخته ذهنمه و خودت مشغول کار دیگه ای کن ک برات خیلی جذاب باشه مثلا من خودم عاشق بازی یا فیلمای هیجانی امم 

خیییییییییلی سخته و هیچکس نمیتونه درکت کنه و فقط خودتی ک‌ میتونی ب خودت کمک کنی . 

والا به سختی و با بدبختی....کلا با خودم در جنگ و جدالم اما فایده نداره

انگار این کامنت رو خودم نوشتم 

کافیه یه چیزی پیش بیاد مدام میگم نبابد اینطوری میشد نباید 

من از وقتی فهمیدم که وسواس بخاطر اصطراب هست و اضطراب هم وقتی میاد که احساس کنیم بقامون به خطر افتاده، در واقع یه‌سری کارهای تکراری و افکار تکراری رو انجام میدیم چون اروممون میکنه، و به قولی شرطی میشیم ، من سعی میکنم کنترلش کنم و بفهمم که این واکنش به اضطرابمه،  مثلا وقتی طبق وسواس فکری حتما باید سه بار یه چیزی و لمس کنم وگرنه مضطرب میشم ، سعی میکنم به کاری که انجام میدم آگاه باشم و این چرخه رو بشکنم.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

موقعی ک فکرا میاد سراغت با خودت بگو اینا همش ساخته ذهنمه و خودت مشغول کار دیگه ای کن ک برات خیلی جذا ...

هیچکس از این موضوع خبر نداره خودم عذاب میکشم بغد فوت بابام افسردگی گرفتم رفتم پیش روانپزشک دیگه دوست ندارم خانوادمو اذیت کنم و نگران بشن باید خودم یه جوری حلش کنم 

ذهنم پرواز میکنه رو یه موضوع که اکثرأ خیلی مهم نیست قفلی میزنه 

منم بیشتر مواقع که چه عرض کنم هر ثانیه اینجوریم خیلی کلافم کرده این قضیه ولی خب گاهی که کتاب میخونم کلا اون یه مدت درگیر نیستم ولی بعدش دوباره شروع میشه 

درد آدما رو عوض میکنه ⁦:⁠)⁩

وای دهنم سرویس میشه

اینکه حس میکنی اگه یکاریو نکنی یه اتفاق بد میفته هم از وسواس فکریه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626