2777
2789
عنوان

عجیب ترین اسم هایی ک شنیدین...😶🙄

249 بازدید | 22 پست

خودم؛

"بالیخ"...(به فارسی ماهی)

باورتون میشه من هنوز نمیدونم خانمه یاآقا؟!!😑

"پاشنه بلند"خانم .....اسمه هاااا این..‌

اخه چرا قدیمی ها فکر آبروی آدمو نمبکردن😴...

یخجالی_ نیفلر(مثلا همون نیلوفر😐😐)_پنچرعلی🤦‍♀️🤦‍♀️

گیزگییت( حالابه کجااا الله اعلم)...

چون ما ترکیم این اسامی قدیمی ب گوشم خورده🤭

خودمو خدارحم کرد بابام گذاشت غزاله...

والا مامان بزرگم داشت منو به فنا میداد😕

هارپاگ

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرگ علی،،قزبس،خاور،نظام،کتاب،رهبر،اغجه،ایپک،اینارواز تو روستایی پدریم شنیدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دلانا امروزی ک میگن یعنی دل مادر ،قلب مادر 🤭دل ک فارسی ،آنا ترکی گذاشتن کنار هم اسم درستیدن در حالی ک کنار هم اصلا تلفظ مادر نمیده ،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فریاد_ اسم پسر

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ماملنم از اسمای همسایه‌های قدیمیشون کفته برام، اگه درست یادم باشه توشون اینا بودن: ملافه، پتو و ... .

یکیم بود، جالب بود بزام، خیلی عجیب نیست ولی نشنیده بودم کسی به عنوان اسم بذارتش: فندق