2777
2789
عنوان

با پس انداز هاتون چیکار میکنید؟

998 بازدید | 24 پست

دوباره شاغل شدم و میخوام شروع کنم پس انداز کردن

شما چطوری پس انداز میکنید؟ با جزئیات بگین مثلا چیجوری میذارین بمونه چقدر شد از حساب برمیدارین و روی چی سرمایه گذاری میکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما همیشه ی مبلغی رو از همون اول برچ میزاریپ کنار اصلا فکر میکنیم ندارمیش. بعدش یا طلا میخریم یا ی جیزی نیازه میخریم. یا همون جور پوله میمونه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

من مجرد و دانش آموز هستم نسبت به درآمد بابام هر ماه ۵۰۰ میگیرم به عنوان پول تو جیبی پول اتوبوس میدم باهاش هر دو سه ماه یبارم لاکی رژی چیزی میخرم 

چیزی واسه پس انداز نمیمونه البته کم کم پس انداز میکنم چیزایی که تو دست و بال بابام نیست بخره رو میخرم مثلاً یه ساعت سه موتوره دوس داشتم بابام نداشت بخره ۸ ماه جمع کردم الان صد تومن کم دارم تا برم بخرمش به جز اون بابابزرگ مامانبزرگ و داییم پول میده هم سکه ۵۰ سوت میخرم

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
عزیزم چقد دختر دلسوزی هستی شما مهربون😍😍😍

ممنونم عزیزم لطف داری💕💕💕میشه دعا کنی به هدفام برسم؟🥲

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟
ممنونم عزیزم لطف داری💕💕💕میشه دعا کنی به فدفام برسم؟🥲

حتما عزیزدلم امیدوارم به هرچی میخوای برسی و میدونم که میرسی چون از حرفات فهمیدم لیاقتشو داری😍😍

توهم برای سلامتی روحی و جسمی من دعا کن با قلب پاکت آبجی❤️❤️

حتما عزیزدلم امیدوارم به هرچی میخوای برسی و میدونم که میرسی چون از حرفات فهمیدم لیاقتشو داری😍😍 تو ...

لطف داری خیلی خوشحالم کردی مهربون🥰

ایشالا به همه خواسته هات برسی عزیزم