2777
2789

طبق نظرات دیج ی کالا که نوشته بودند هیچ بویی نداره ولی بوی بدی داره 😷😷 روی محصول هم نوشته فاقد اسانس ولی دارم خفه میشم !

شما لوسیون بدن چی استفاده میکنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوست خیلی خشک و خارش دار جواب میده؟

عالیه واقعا تا ۲ روز ( روی جلدشم نوشته ) کامل نگه میداره رطوبت رو در عین حال چرب هم نیست و خیلی خوشبوعه خلاصه حتما امتحانش کن

عالیه واقعا تا ۲ روز ( روی جلدشم نوشته ) کامل نگه میداره رطوبت رو در عین حال چرب هم نیست و خیلی خوشب ...

سرچ میکنم 

🤦‍♀️ اخر شبی پاشدم رفتم هفتصد دادم این لوسیون اردن و بالم لبشو خریدم آشغال بود 😷😷🤕

[QUOTE=329382867]سرچ میکنم  🤦‍♀️ اخر شبی پاشدم رفتم هفتصد دادم این لوسیون اردن و بالم لبشو خریدم آشغال بود 😷...[/QUOTE

بالمش چطور بود ؟

شما شوینده لوسیونیش گرفتین یا نرم کننده بدنش ؟

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏