چندتا تاپیک دیدم که اکثریت اشتباه گفته بودن و بیشتر گیج کننده بود
کالابرگ💳💳
در اصل همون یارانه هست که دولت اونو تبدیل به کوپن میکنه تا خانواده مجبور بشن 11 قلم جنس مورد نیاز هر خونه ای رو بخره (برای خانواده هایی که به سبد غذایی اهمیت نمیدن و میخوان مجبورشون کنن که مثلا حبوبات و لبنیات هم استفاده کنن)
حالا
شما تصور کن میخوای لباس بخری پدرت برای اینکه مدیریت کنه مادرت رو همراهت میفرسته😁😂
قدغن میکنه که خانم فقط واسه هرچیزی که گفتم همون مقدار پول بده مبادا بیشتر پول بدی که مثلا واسه شال پول کم بیاره ها یا چیز اضافه ای نره بخره فقط 11 تا قلم که من میگم رو باید بخره
میگه من 500 میدم برای مانتو و تو اگر بری مانتویی بخری که 700 پولش باشه باید مابه التفاوت رو خودت بپردازی یعنی جدا از کارت پدرت دست کنی تو جیبت و 200 هم خودت کارت بکشی
واسه کیف 200 میده اگر کیفت 250 بشه تو باید 50 رو خودت جداگونه پرداخت کنی
مثلا 300 برای شلوار داده و تو یه شلوار 200 تومنی برمیداری در اینصورت 100 تومن دیگه داری که میتونی فقط بری باهاش شلوار بخری
اگر دلتم لوازم ارایش و.. خواست پدرت میگه من قبول نمیکنم و نمیتونی از کارت من بخری بدو از کارت خودت بخر 😈
یک بار هم که از این کارت پدر خرید کنی دیگه تا همیشه زیر سلطه پدرت هستی و باید اینطوری خرید کنی
و چون بچه خوبی بودی و با مادرت رفتی خرید یه مبلغ بیشتری بهت میدن تا بتونی مثلا جوراب و شال بیشتری بخری( از اون 11 قلم) اگر قرار باشه 300 تومن بهت بده چون با مادرت رفتی خرید بهت 350 میده
فجرانه💰💰
این یه عیدی هست که پدرت نفری 220 میده بهت میگه برو سوپری هرچی میخوای بخر
جدا از پول یارانه و هرچیز دیگه ای هست و عشقی بوده پس تا همیشه ام نیست و کاری به یارانه نداره
بعضی فروشگاه ها دارن سواستفاده میکنن و شرط و شروطای زیادی میزارن که اجناسشون رو قالب کنن که خب خلاف هست و میتونیین گزارش کنین