2777
2789

دخترم پنجشنبه هفته پیش بردم پارک.شش سالشه.شکرخداهردوتا دخترام  سالم و سلامت و تعریف نباشه قشنگن بیشترنمکین.

رفتم پارک و حسابی شلوغ.کلی پسربچه و دختربچه گروهی بازی میکردن دخترامنم رفتم قاطی شون.شنیدم خانمی ک‌رو‌نیمکت نشسته بود به اونیکی گفت چه بچه قشنگی.

نزدیک شدم تعارفم‌کردن نشستم بینشون.

صحبت می‌کردیم فهمیداون بچه دخترانه و دوباره گفت دخترت خیلی قشنگه پسرمنم دلش آبجی میخاد.

فهمیدم این خانم بچه دار نمیشه.و بعد ۱۴سال خداپسرش ک‌پنجسالش بود روبا ای وی اف داده بهش.

حالا میگف دلم دخترمیخاد اما نمیشه هزینه هم زیاده.

خلاصه خانم خوبی بود.

و شب برگشتیم خونه..

ادامه دارخ

این داستان ادامه دارد 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بازرگانی پخش کنین تا بقیشو بگه 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بعدش؟

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

دخترم هیچیش نبود..شبو‌خوابید روز بعدش از صبح تا شب چندی باربالااورد..نه تب ن سرفه..هیییچی..بی حال افتاده بود رودستم..

فک کردم خوب میشه..درمون خونگیش کردم..شنبه ک‌شد..دیدم نهههه...بدتر اره میشه..لب بغذانمیزد..بردمش دکتر.. گف سرماخورده...دارو داد... همون شبش ک دارو‌خوردخوببود..ولی دوباره...سه باره..دایم حالش بد میشد...هیچی نمی‌خورد..چشماش کشیده شده بود رو به پایین...خودمو شوهرم داغون شدیم..ک‌این‌چشه...حتی فکر کردیم شاید بند شده باشه چی تو گلوش..

آخرش مامانم گفت مامان شاید چش خورده..فکرم رفت سمت خانم توپارک...

مامانم دوتا تخم‌مرغ شکست و آیت‌الکرسی و ایناخوندیم...و تخم‌مرغ به چشم اون خانم شکست...

و الان دخترم انگار یه کوهی رو از روش برداشتن..

پاشد بازی کرد..حمومش کردم..غذاخوردن..انگارن انگارچیزیش بوده

امسال ویروس خیلی زیاده رفته بین بچه ها بازی کنه ویروس گرفته دیگه

می‌دونم خودمم همین فکروداشتم.چون همسرم خودش بیمارستان مارنیکنه..تو فامیل پرستار و اینا داریم..ولی اصن این فرق میکرد انگار

امروز اومدیم با ی سرخ کن عالی کاراییش عالیههههه قیمت تنها ۱ میلیون و ۲۰۰  برای ثبت سفارش عدد ۱ ...

عزیزم پیام بازرگانی تموم شد بگو 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.