2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خوبه، البته اصلا نمیتونم در رابطه با کسی نظر بدم چون من خودم اینجوری نیستم که خیلی وابسته بشم و آدمایی هم انتخاب میکنم که منطقی باشن و وابسته نشن بیش از حد. الان خودم دوست پسر دارم. اگه تو این روابط چمیدونم عاشق و فلان بشی آخرش بدبختیه فقط.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
به نظرم خوبه، البته اصلا نمیتونم در رابطه با کسی نظر بدم چون من خودم اینجوری نیستم که خیلی وابسته بش ...

ممنون از نظرتون

میشه هدف از رابطه را بگید

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
ممنون از نظرتون میشه هدف از رابطه را بگید

هدفم از رابطه اینه که اگه توی یه رابطه ی سالم باشی از همه لحاظ زندگیت اوکی تر میشه. اعتماد به نفست خیلی میره بالاتر و احساس نا کافی بودن نمیکنی، احساس تنهایی نمیکنی و همینکه احساس دوست داشته شدن میکنی کافیه. البته اینم اضافه کنم که بنده اصلا پدر و مادر خوبی ندارم، خونه امون همیشه جنگ و دعواست برای همین اصلا وقت نمیکنن به من توجه کنن برای همین واقعا به پر کردن این جاهای خالی نیاز داشتم. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.