2777
2789
عنوان

تو رو خدا خانمها ،یا اقایون بیاین

145 بازدید | 21 پست

دوستی دارم مجرده فعلا شرابط ازدواح نداره

بهم گفت ۵ هفتس با یک اقا اشنه شده،عقط نیاز عاطفی داره

مرده بهش گفته مجرده،بعد ک دختره وابسته اش میشه

میفهمه متاهله،

الان دختره خیلی تو عذابه میگه حالم بده از یک طرف دلبستش شدم،از طرف دیگه دلم ب حال زنش میسوزه

بعد دختره گفت رفتم از اطرافیان راجب خانم اون اقا پرسبدم،

گفتن خانمه مشکل روحی داره،حتی بچه دار هم نمیشه،ولی شوهرش دلش نمیاد ،میگه گناه داره،

بهم گفت راهنمایش کنم

ولی فکری ب ذهنم نمیرسه،بنده خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل موجهی نیست خب بیماری اعصاب داشته باشه چرا طلاقش نمیده ؟؟ اه اه مرتیکه خائن هول 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
وایییییی خیانت هیچ توجیهی نداره تفاوت ذات اون آقا و خانم هم بیجا میکنه وقتی فهمیده بخاد ادامه بده ب ...

میگخ اولش گفتم من فقط نیاز عاطفی دارم اگه متاهلی نمیخوام

گفته مجردم

بعد ویسط رابطه بهش گفته متاهل۶

بهش بگو هرچە زودتر اون آقا رو ترک کنە

اگە آدم درستی بود هرگز بە دروغ نمیگفت کە مجردە

میدونم خیلی سختە

ولی خدا هر کسی رو با یە چیزی امتحان میکنە امیدوارم سربلند بیرون بیاد و چند سال دیگە بە خودش افتخار کنە🤍

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 
دلیل موجهی نیست خب بیماری اعصاب داشته باشه چرا طلاقش نمیده ؟؟ اه اه مرتیکه خائن هول 

میگه دختره بهش گفته طلاقم نده،چون نمیخوام دوباره برم پیش خانوادم،

بهش هم اجازه ازدواج داده،طوری ک فامیاشون غیر مستقیم،گفتن بهش

اگه واقعا ایشون میخوان کار درست رو انجام بدن از این رابطه بیرون بیان از کجا معلوم زنش بخاطر کارهای شوهرش مریض نشده یا اصلا واقعا بیمار باشن به هر حال چه خانمشون بیمار باشن چه نباشن دلیل بر خیانت نیس. ولش کن این اقا رو خدا بهتر ش رو سرراهت قرار میده 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
بهش بگو هرچە زودتر اون آقا رو ترک کنە اگە آدم درستی بود هرگز بە دروغ نمیگفت کە مجردە میدونم خیلی س ...

گریه مبکرد میگفتدنذر کردم ازس دل بکنم

حتی پسره گفته بهش اجازه محضری از خانمش میگیره ک عروسیش کنه،ولی خانواده دختره مطمعنن قبول نخواهن کرد