2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اصطلاح دیگه ماهم توشمال میگیم کباب کثیف ،منظورمون کبابی های خیابونی 

دختر من تو رشت دانشجوست ، یه چن بار گفته کباب کثیف گرفتم ما هم اولین بارمون می‌شنیدیم و تو خونه سربه سرش میذاشتیم . 

دختر من تو رشت دانشجوست ، یه چن بار گفته کباب کثیف گرفتم ما هم اولین بارمون می‌شنیدیم و تو خونه سربه ...

لعنتی نمیدونم چراانقدر می‌چسبه بهترین رستورانم هم بری انقدر نمیچسبه، بخصوص که نصف شب بری  

لعنتی نمیدونم چراانقدر می‌چسبه بهترین رستورانم هم بری انقدر نمیچسبه، بخصوص که نصف شب بری  

خخخخ.تو سبزه میدون اون فست فودی و سوسیس های رولی و.... هم خوبن . کباب مهدی یه بار مارفتیم خیلی شلوغ بود هم داخل هم انگار بیرون بر دارن منصرف شدیم برگشتییم جای دیگه رفتیم.‌

خخخخ.تو سبزه میدون اون فست فودی و سوسیس های رولی و.... هم خوبن . کباب مهدی یه بار مارفتیم خیلی شلوغ ...

نوستالویچ ابواحمد عالی نزدیک سبزه میدونم هست ،کباب مهدی زیاد به مزاج مسافرا خوش نمیاد بخاطر اینکه کباباش گوساله اس ،اگه رفتید کوبیده اش روبخورید ،بیرون برم داره من از وقتی که به مغازه کوچک بود فقط بیرون بر داشت مشتریشم