2777
2789

روغن بنفشه ی زیتونی فوق العاده اس 

بنفشه ی زیتونی رو البته خودتون درست کنین ، عطاری ها اکثرا به جای گل‌بنفشه ، از پنیرک که شبیهشه و ارزون تره تو ساختش استفاده میکنند...

من از عطاری شهرمون گل خشک بنفشه ی کوهی خریدم و روغنشو درست کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جايي كه ميدونم و حافظم ياري ميده ( حالا باز خودت تحقيق كن من تخصصي ندارم ) روغن ها مولكول هاي درشتي دارن و نميتونن به لايه هاي زيربن پوست برن و نهايتا در مرحله اخر روتين و زدن كرم ها روي صورت استفاده ميشن كه از تبخير اب جلوگيري كنن و حكم عايق رو دارن  ، اما چروك ها بعلت كاهش كلاژن سازي رخ ميده معمولا ، بابد محصولي استفاده بكني كه كمك به اين قسمت بكنه ، كرم هاي حاوي رتينول براي چروك هاي سطحي ميگن خوبه چون سرعت بازسازي سلولي رو بيشتر ميكنه كه البته اين كرم ها بايد اصولي استفاده بشن و زيرِ نظر دكتر بايد باشه چون ميتونه پوستو خشك كنه ، حساس كنه و خارش ايجاد كنه و اينا ، سر همين سرخود نبايد زد ، و يا از سرم هاي ويتامين سي استفاده كرد كه بعضي از انواعش ميتونه كلاژن سازي رو تحريك كنه به خصوص تو روتين شب اگه اشتفاده بشه ( تو روز همراه  آفتاب معمرلا راديكال هاي ازاد رو كه براي پوست مضرن خنثي ميكنه ) ولي براي نوع ( اينكه از ال اسكوربيك اسيد خالص استفاده بشه و يا مشتقاتش ) و درصد ويتامين سي هم بايد با پزشك مشورت كرد چون بالاخره اسيديه و ميتونه اسيب بزنه به پوست و بعضيا ممكنه واكنش نشون بده پوستشون و بدتر تيره بشه يا تحريك بشه ، و يا همه سرم ها اين تكنولوژي رو ندارن كه ويتامين سي رو بفرستن لايه هاي عميق پوست كه كلاژن سازي رو كمك كنه،  حالا تو بعضي تكنولوزي ها ميان مواد مفيد شد چروك رو كاري ميكنن كه به سطح زيربن پوست بره و اونجا مواد مفيد رو آزاد كنه مثل اون ماده زو در سطح ميكروسكوپي ميان داخل يه حفظ ليپيدي و ليپوزومي ميذارن كه جنسش چربيه كه بتونه عبور كنه ، وگرنه حالت عادي مواد درشتن از پوست نميگذرن ، نهايتا از تبخير اب جلوگيري ميكنن كه رطوبت حفظ بشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

گل خشک بنفشه رو تو قوطی شیشه ای از همین قوطی رب ها، میریزیم و روش رو هم پر روغن زیتون میکنیم ، بعد میذاریم پشت شیشه ی اتاق، تا سی روز ، این میشه مدل یه ماهه اش، اگر میخواستین تاثیرش قوی تر شه میشه این رو تکرار کنین ، گل خشک ها رو در بیارین صافش کنین دوباره گل خشک جدید بریزین، من سه ماهه درست کردم ،این بین هم از روش هی برمیداشتم تو یه قوطی کوچیک و استفاده میکردم

ینی این روغن بنفشه رو اگر دائم هر شب قبل خواب استفاده کنین واقعا نه تنها باعث میشه که آدم نسبت به هم سن وسالهاش چندین سال جوون تر نشون بده ، بلکه چروک های قبلی رو هم باز می‌کنه ، قشششنگ ماساژ بدین ، بعد به ابرو هامم میزنم پر پر شده خداروشکر...